2821
2789

هن ؟

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی؟👀

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸