2777
2789

خداجونم صد هزار مرتبه شکرت ک تو دلیمو سالم رسوندی بغلم 

امشب اولین شبیه ک دخترم تو خونمونه 🥰خدای قشنگم الان تنها خواسته ای ک ازت دارم اینه ک این حس شیرینو ب هممممه اونایی ک منتظر نی نی ان بچشونی 

آمین یا رب العالمین

💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه عزیزم ان شالله عروس شدنشو ببینی گلم تو اون تاپیک گفتی ان تی رو ببینی میفهمی بچه چیه این واسه دختر عممه چیه به نظرت

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
مبارک باشه عزیزم ان شالله عروس شدنشو ببینی گلم تو اون تاپیک گفتی ان تی رو ببینی میفهمی بچه چیه این و ...

دختر

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

اخی انشاالله خوش قدم باشه زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه،من تازه فهمیدم باردارم میشه برا سلامتی نی نیم دعا کنی و اینکه انشالله سالم صالح و پسر باشه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

اسی بسلامتی. دوران خوشگلی و با دخترت بگذرونی. 

ان شالله هرروز شاهد لبخندای از ته دلش باشی 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز