2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرید و فروش در بازار های مالی منظورته؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اگه آموزش ندید بله کپی کنید ولی تریدر رو آنالیز کنید قبلش مکس دراو داون زیر ۵ باشه ماهانه بهتره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

والا اینجایی ها فقط با مادرشوهر و شوهر جاری درگیرن یا دارن مهریشونو میزارن اجران یا داران ازدواج میکنن یا عاشق میشن یا فارغ میشن یا الا اکبر😂😂😂😂😂چه انتظار هایی از این سایت دارن داری

برای قبولیم تو کنکور دعا کنید مهربونا
والا اینجایی ها فقط با مادرشوهر و شوهر جاری درگیرن یا دارن مهریشونو میزارن اجران یا داران ازدواج میک ...

یا دارن فشار میخورن چرا جاری شون خیانت کرده ولی خانواده شوهرش بخشیدن😂😂😂😂

خود بینگ ایکس ربات کپی داره نظرتون درباره اون چیه 

استفاده نکردم تاحالا کلا برآیند ربات یا کسی که ازش کپی میکنید رو بسنجید یکی از معیار ها ریسک هست که باید زیر ۵ باشه ترجیحا زیر ۳ 

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
والا اینجایی ها فقط با مادرشوهر و شوهر جاری درگیرن یا دارن مهریشونو میزارن اجران یا داران ازدواج میک ...

والا چی بگم دقیقا درست میگی یه تایپک حقوقی چیزی هم بذارم سریع میاد میترکه انگار  دقیقا یسری بچه دبیرستانین واقعاا مثل برره میمونه 😅🤦‍♀️🤦‍♀️

یا دارن فشار میخورن چرا جاری شون خیانت کرده ولی خانواده شوهرش بخشیدن😂😂😂😂

وای اون خیلی بد بود خداییش امیدوارم هیچوقت دل من اینجوری سیاه نشه که اینجوری بگم خیلی درکش برام سخته

والا چی بگم دقیقا درست میگی یه تایپک حقوقی چیزی هم بذارم سریع میاد میترکه انگار  دقیقا یسری بچه ...

من خووم به شخصه دوست دارم موضوعات متفاوت بشه بیشار تحصیبی شغلی باشی تا توی کار دیگران فوضولی کردن