در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
اگه آموزش ندید بله کپی کنید ولی تریدر رو آنالیز کنید قبلش مکس دراو داون زیر ۵ باشه ماهانه بهتره
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
والا اینجایی ها فقط با مادرشوهر و شوهر جاری درگیرن یا دارن مهریشونو میزارن اجران یا داران ازدواج میکنن یا عاشق میشن یا فارغ میشن یا الا اکبر😂😂😂😂😂چه انتظار هایی از این سایت دارن داری
استفاده نکردم تاحالا کلا برآیند ربات یا کسی که ازش کپی میکنید رو بسنجید یکی از معیار ها ریسک هست که باید زیر ۵ باشه ترجیحا زیر ۳
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای