2777
2789

من بعد از کاتم چندماه بعدش بایه آقا پسری به عنوان دوست اشنا شدم که توقرارهای حضوری واقعا هوامو داشت اهل خرج بود روم غیرتی میشد خلاصه پسربدی نبود ظاهروتیپ وهیکل هم اوکیه اونم خودش شکست خورده بود بم گف ازرابطه هدفش رفاقته و ازدواج نیس! منم خب نتونستم بپذیرم چون میدونم کلن ادم احساسی ام نمیخاسم بازشکست تجربه کنم و بخاطرهمون گفتم نه و دلیلش هم گفتم اما اون ولکن نیست

یه مدت پیداش نیس بعد دوباره حال و احوال پرسی ک اره من هنوز باهیچکی جز تو اشنا نشدم و باهیچکی جز تو دلم نمیخاد دیگ بحرفم و فلان اینم بگم دخترا میرن پی ویش دیدم خودم ولی این تو فاز کسی نیست میگ فقد باتوراحتم تودخترخوبی هسی و حوصله هیچ کس ندارم!  پسرهولی نیس ک بخام بلاک وتهدیدکنم بهم بدی هم نکرده همیشه هم احترام گذاشته ولی همین مورد رومخمه بهم میگ درستو بخون بابا ازدواج چیه و فلان اینم بگم شاید چون پدرومادرش جدا شدن و خودشم شکست خورده تورابطه و تازه هم یه رستوران کوچیک زده ک اول راهه از ازدواج فراریه نمیدونم هرچی هست دس ازسر منم برنمیداره موندم این وسط با این چ کنم چون هم مورد دارم ازدواجیه منتظر جواب من نشسته اوکی بدم بهش تا اشنا شیم هم خواسگارسنتی.. همه اینا هم میدونه هاا ولی باز میگ بیخیال  هیچکی مثه من نمیتونه مراقبت باشه منم شاید چندسال بعد بفکر ازدواج بیفتم!!!

اینک به بقیه جوابی نمیدم چون فعلا درگیر درسم نمیخام ب شخص جدید فکرکنم تا یه مدت دیگ ولی چون این ازقبل اشنا شده بودیم و هی پیگیر اوضامه موندم چکارش کنم میدونم میتونم ازدواجیش کنم ولی شوق ذوق ندارم مثه قبل ک بخاطر یه رابطه حاضرباشم خیلی تلاش کنم

الان رفتار درست چیه 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قصدش ازدواج نیست 

پسش بزن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

پسری کهدقصدش ازدواج نیست و فقط دوستی دختر و برای خودش نمیخاد

بارها ب روش زدم مثلا یه بار ب تیپم گیرداد غیرتی شد گفتم چه فرقی داره برات منکه تهش قراره بایکی دیگ ازدواج کنم ن تو میگ فلن ک با منی:/

اگ میتونی باهاش ی مدت باشی بعد کات کنی ادامه بده اگ میخوای ازدواج کنی کات کن پسری ک بگه بات ازدواج ...

دقیقا بخاطرهمین ردش کردم ولی بازم پیگیر بود فکرکنم چاره ای جزبلاک نیست

دقیقا بخاطرهمین ردش کردم ولی بازم پیگیر بود فکرکنم چاره ای جزبلاک نیست

بلاک کن

هرکاری میتونی بکن ک هیچ راهی نباشه براش

فکرم نکن دوستت داره ها، من اکسم جلو پام زانو میزد گریه میکرد ک دوسم داره بعد همزمان با من با 3نفر دیگه هم بود

خیلی قاطع بهش بگو تو بازیچش نیستی هرچقدرم باهات خوب رفتار کنه وقتی قصدش ازدواج نیست الکی باهم بمونید ...

چمدونم فکرکنم میخاد عاشق شم تا نتونم دل بکنم ولی من کشیدم کنار ازهمو اول ک گف ازدواجی نیس

و اینکه اگرم قبلا باهم صحبت کردین سر این موضوع دیگه لزومی برای جواب دادن بهش نیست، رودروایسی هم بزار ...

ااره هربار گفتممم نه باز حرف خودشو زده اینبار دیگ از همه جا بلاکش میکنم