2777
2789
بعد ی سوال شما خودتون بختیاری میدونید یعنی منظورتون اینه از لر جدا هستین ؟؟؟چرا مثلا ننوشتیین لر بخت ...

بله 

حرفتون کاملا منطقیه 

من هم جوابی ندارم 

انصافا حق با شماست 

الیگودرز_بختیاری_بساک_میوند
بله  حرفتون کاملا منطقیه  من هم جوابی ندارم  انصافا حق با شماست

امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشین الان خیلی ها هستن ک می‌خوان لرها رو از هم جدا کنند .ما همه لرستان بزرگ هستیم .باورتون میشه تو همین نی نی سایت ی تاپیک ک زده میشه در مورد لرها چقد میان بهمون توهین میکنند و میرن هرکسی ی قضاوتی می‌کنه درموردمون ...ما مالکان غمگین زاگرس هستیم تا بوده هرچی بدبختی بوده تو سرما لرها بوده .جنگ برا ما خوشی برا بقیه ...بازم عذر میخام ولی لازم دونستم بگم بهتون 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشین الان خیلی ها هستن ک می‌خوان لرها رو از هم جدا کنند .ما همه لرستان ...

بله 

کاملا باحرفتون موافقم 

این آدما دیگه خبر ندارم تنها لرها هستم که ریشه دارن و نژاد آریایی هستن 

همه خیلی خوب میدونن حریف لر نیستن 

امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشین الان خیلی ها هستن ک می‌خوان لرها رو از هم جدا کنند .ما همه لرستان ...

لرها افتخار آفرینی زیادی دارن ،ولی هر حکومتی اومده،  بمون زور گفتن ، 

که در اصل اگر بزرگان ما نبودن ، کسی قادر به فتح تهران نبود 

بله  کاملا باحرفتون موافقم  این آدما دیگه خبر ندارم تنها لرها هستم که ریشه دارن و نژاد آ ...

از آریایی اونورتریم هفت هزار سال قدمت داریم تو ایران   مواظب خودتون باشید .شبتون بخیر

لرها افتخار آفرینی زیادی دارن ،ولی هر حکومتی اومده،  بمون زور گفتن ،  که در اصل ا ...

دقیقا...همون قجر بیشترین ظلم به ما لرها کرد