2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا مر مو نبیم ز بندگونت پسی کردی مه برزگر برزگرونت  چرا شعر تعقیر دادی کاکو

خداروشکر ده آلزایمر گرفته 

این بیت رو چند سال پیش ، چندتا جوون که تهران کار میکردن و شب داخل ی اتاق زندگی میکردن میخونه ، اونوقت با اون گوشی های کیبورد دار قدیمی ازش فیلم گرفته بودن ، خیلی قشنگ میخونه و ادامه دا 

همون کسی که این بیت رو میخونه ، نمیدونه چکار میکنه ، کمتر از یکسال اعدامش میکنن

این اتفاق باعث شد ، این بیت بیشتر بیفته سر زبون

الیگودرز_بختیاری_بساک_میوند
چشمتون پر نور انشالله این دفعه راه درست انتخاب کنید و جبران گذشته کنید برای پدر ومادرتان

بله حتما 

حتما حرفاتون رو فراموش نمیکنم

شوهرم میدونه توی این سایت هستم اما نمی دونه با یک آقا چت کردم بهش قول دادم هرگز با آقایون توی سایت چت نکنم سر قول هم موندم هرگز با آقایون توی سایت چت نکردم اما شما توی امضاتون نوشتید بختیاری چرا دوست داشتم باتون چت کنم الان که دارم پیام میدم احساس می  کنم پشت سرم هست احساس کردم دارم با برادر خودم چت می کنم امیدوارم خواسته دلت با خواست خدا یکی بشه یه نصیحت خواهرانه توی این سایت نمون جای خوبی برای آقایون نیست دست حق نگهدارت

شوهرم میدونه توی این سایت هستم اما نمی دونه با یک آقا چت کردم بهش قول دادم هرگز با آقایون توی سایت چ ...

خداروشکر هم ناموس دار هستم ،هم اینکه ی کم فهمو درک دارم که با چندتا پیام و صحبت ، بخوام صدتا فکر کثیف و بیخود در مورد ناموس مردم کنم 

از چیزی نمی‌ترسم، روزی صد بار به خدا و پیغمبر کفر میگم ،ولی از چیزی که مثل سگ میترسم پشت سر ناموس کسی حرف زدن یا چشم بد نگاه کردن 

موفق باشین 

شب بخیر