2777
2789
عنوان

خواهرانه کمک

93 بازدید | 15 پست

شبتون بخیر من دوساله ک زایمان کردم و زایمانمم خیلی سخت بود واقعا از وقتی ک دخترم ب دنیا اومده تا الان کلا میل رابطه ندارم تا حدی همسرم میگفت دیگه واقعا دارم سرد میشم ازت ولی بخدا دست خودم نیس زندگیم داره خراب میشه نمیدونم چیکار کنم میشه کمک م کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم قبلا اینجوری نبودم‌ تاحد دوماه ی بار رابطه داریم اونم ب اجبار 

مشکلات روحی پیدا نکردی بعد زایمان ؟ عصبانیت بی دلیل یا گریه کردن های بی دلیل ؟اگر علائم افسردگی بعد زایمان داری خودش باعث کاهش میل جنسی میشه پیگیر شو و برو دکتر قرص بگیر بخور اگر نه برو قطره گل سرخ بگیر بخور ،معجون درست کن با عسل زنجبیل و زعفران بخور گرده گل بگیر بخور و

.....

خیلی کارا میشه کرد مشکل حادی نداری ب نظرم 

فقط ی سوال دقیقا باید پیش چ دکتری برم

برو روانپزشک ،روان شناس نه ها روانپزشک،صخیت می‌کنی تشخیص میده اگر لازمه قرص میده اگر لازمه جلسه می نویسه و و و،هورمونای بدنت دوباره متعادل میشه حالت بهتر میشه سرخوش تر میشی فکرت آزادتر میشه ،تحقیق کن پیش ی آدم حرفه ای برو