2777
2789
عنوان

ازمون msrt,mhle زبان

481 بازدید | 7 پست

کسی‌داده؟ از رو چی خوندین؟ متناش چطوور بود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

به چه دردی میخوره؟ 

شنیدم ولی نمیدونم چه کاربردی داره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا کنکور دکتری میخواین؟

بله

ازمون زبان دکتراس

Msrt دارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
به چه دردی میخوره؟  شنیدم ولی نمیدونم چه کاربردی داره

ازمون زبان دکتراس

بله ازمون زبان دکتراس Msrt دارم

من خودم قصدمه دکتری بخونم اگه خدا بخواد بهترین منبع اینه که کلاس زبان برید طی چند سال به مرور زبانتون رو اصولی تقویت کنید چون جلسه مصاحبه دانش زبانی تون رو هم می‌سنجن اما کتاب خاصی مخصوص msrt من به شخصه ندیدم تو بازار 

من خودم قصدمه دکتری بخونم اگه خدا بخواد بهترین منبع اینه که کلاس زبان برید طی چند سال به مرور زبانتو ...

برای دکترا نمیخوام بدم این ازمونو