mahdhiiiiiiiid مدیر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1376 عنوان دهه هفتادیا در چه حالن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 101 پست ؟ براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم. 1403/01/25 | 22:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزاخودمپززز عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1454 طلا قیمتش خیلی بالارفته میدونم عزیزم ولی خب چند ماه جمع کنی میتونی یه چیزی در حد دو گرم اینا بگیری . یا همون سکه پارسیان که دوستمون گفت چون سکه هر قیمتی که بخوای هست و میدن .سکه بگیری اخر که زیاد شد بفروشی یه چیزه خوب بگیری اینم میشه
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1376 در گیر زندگی و بچه هام همش توخونم اجازه بیرون رفتن هم ندارم یکم برم برای خودم هوا تنفس کنم شوهرم محد ... حتماً حساسه بعضی مردا اینجوری ان متاسفانه خیلیا همدردتن تنها نیستی عزیزم براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
غزل4باران عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2390 چه اتفاقی واسه شما افتاده فوبیای شناسایی شدن تو نینی سایت دارم😂 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن… نیچه
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12249 میدونم عزیزم ولی خب چند ماه جمع کنی میتونی یه چیزی در حد دو گرم اینا بگیری . یا همون سکه پارسیان که ... درسته عزیزم ممنونم از کمکت خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
دفترچهیادداشت عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 1636 حتماً حساسه بعضی مردا اینجوری ان متاسفانه خیلیا همدردتن تنها نیستی عزیزم & ... کاش راهی داشت درست میشد مشاوره هم رفتم روز سوم گفت نمیخوام بری بشین تو خونه تا بمیری
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12249 فوبیای شناسایی شدن تو نینی سایت دارم😂 😂😂 خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1376 کاش راهی داشت درست میشد مشاوره هم رفتم روز سوم گفت نمیخوام بری بشین تو خونه تا بمیری ای بابا مردا متاسفانه به مشاور اعتقاد ندارنمن مجردم متاسفانه تجربه ای تو این زمینه ندارم ولی دوستای متاهل اگه راهکاری دارین بگید لطفاً براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
klgddmvcdrk1400 عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 7592 من آخر هفتادم متاهلم تازه عروسی کردم معلمم از خودم چیز خاصی ندارم فعلا ک راضیم ایشالا خدا ... چه کاری راه بندازیم که درامد داشته باشه؟خوشبحالت متاهلیمنم معلمم چطور وقتتو تنظیم میکنی؟
کیشمیشی عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2319 چه کاری راه بندازیم که درامد داشته باشه؟ خوشبحالت متاهلی منم معلمم چطور وقتتو تنظیم میکنی؟ نمیدونم من تو فکر میکاپم و یه لاین آرایشیتو چی درس میدی
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1376 چه کاری راه بندازیم که درامد داشته باشه؟ خوشبحالت متاهلی منم معلمم چطور وقتتو تنظیم میکنی؟ معلما که اتفاقا تایم آزادشون خیلی بیشترهمن خوشبختانه یا متاسفانه کارمندم تایم آزادم خیلی نیست براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
klgddmvcdrk1400 عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 7592 آخی عزیزم دکتر رفتی ؟ چی گفته ؟ گفته قطره بزن زدم خوب نشد کاش یکی برام میپرسید از بقیه
مهاجر_پناه_تو عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 3214 من در حال حاضر ی دهه 70 ای هستمکه حس ی دختر دهه 60 مجرد رو دارم
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1376 گفته قطره بزن زدم خوب نشد کاش یکی برام میپرسید از بقیه برو پیش متخصص حتمامطمئنم نتیجه میگیری خیالت راحت براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.