2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا در چه حالن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 101 پست
طلا قیمتش خیلی بالارفته

میدونم عزیزم ولی خب چند ماه جمع کنی میتونی یه چیزی در حد دو گرم اینا بگیری . یا همون سکه پارسیان که دوستمون گفت چون سکه هر قیمتی که بخوای هست و میدن .سکه بگیری اخر که زیاد شد بفروشی یه چیزه خوب بگیری اینم میشه

در گیر زندگی و بچه هام همش توخونم اجازه بیرون رفتن هم ندارم یکم برم برای خودم هوا تنفس کنم شوهرم محد ...

حتماً حساسه   

بعضی مردا اینجوری ان متاسفانه خیلیا همدردتن تنها نیستی عزیزم     

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اتفاقی واسه شما افتاده

فوبیای شناسایی شدن تو نی‌نی سایت دارم😂

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

میدونم عزیزم ولی خب چند ماه جمع کنی میتونی یه چیزی در حد دو گرم اینا بگیری . یا همون سکه پارسیان که ...

درسته عزیزم ممنونم از کمکت

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
فوبیای شناسایی شدن تو نی‌نی سایت دارم😂

😂😂

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
کاش راهی داشت درست میشد مشاوره هم رفتم روز سوم گفت نمیخوام بری بشین تو خونه تا بمیری

ای بابا مردا متاسفانه به مشاور اعتقاد ندارن

من مجردم متاسفانه تجربه ای تو این زمینه ندارم ولی دوستای متاهل اگه راهکاری دارین بگید لطفاً 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

من آخر هفتادم متاهلم تازه عروسی کردم معلمم از خودم چیز خاصی ندارم  فعلا ک راضیم ایشالا خدا ...

چه کاری راه بندازیم که درامد داشته باشه؟

خوشبحالت متاهلی

منم معلمم 

چطور وقتتو تنظیم میکنی؟

چه کاری راه بندازیم که درامد داشته باشه؟ خوشبحالت متاهلی منم معلمم  چطور وقتتو تنظیم میکنی؟

معلما که اتفاقا تایم آزادشون خیلی بیشتره

من خوشبختانه یا متاسفانه کارمندم تایم آزادم خیلی نیست 

گفته قطره بزن  زدم خوب نشد  کاش یکی برام میپرسید از بقیه

برو پیش متخصص حتما

مطمئنم نتیجه میگیری خیالت راحت