2777
2789
عنوان

ریفلاکس معده و درد قفسه سینه دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست
چندمدته این مشکل رو داری??? میدونی مزاج و طبعت چیه??? نورمحمدی ام مشاور و مدرس طب سنتی خوشحال میشم ...

من یکسال پیش زخم معده گرفتم و یکساله تحت درمان با پنتوپرازول هستم،  اخیرا گاهی این مدلی میشم و معمولا چند ساعت همین حالتم و درد قفسه سینم کم و زیاد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
من یکسال پیش زخم معده گرفتم و یکساله تحت درمان با پنتوپرازول هستم،  اخیرا گاهی این مدلی میشم و ...

رفلکس معده اگه برطرف نشه زخم معده و زخم روده ایجاد میشه

سعی کن ی مدت اصلاح مزاج کن و زیرنظرما تغذیه تونم اصلاح کن ک مشکلتون حل شه

رفلکس معده اگه برطرف نشه زخم معده و زخم روده ایجاد میشه سعی کن ی مدت اصلاح مزاج کن و زیرنظرما تغذیه ...

خوب از اول بگین قصد دارین مشاوره پولی بدین دیگه،  ممنونم اما من در کل زیر نظر دکتر متخصص هستم و زخم معده هم دارم متاسفانه

خداروشکر،  چی موثر بوده واسه شما؟

من صفراوی مزاجم مزاجم گرم و خشک بود..و باعث شده معدم ب مشکل بخوره بخاطر بی آبی بدنم ولی خداروهزاران مرتبه شکر الان خودم دیگ خودمو و حتی دیگران رو هم کمک میکنم درمان بشن

خوب از اول بگین قصد دارین مشاوره پولی بدین دیگه،  ممنونم اما من در کل زیر نظر دکتر متخصص هستم و ...

نه مشادره های ما رایگانه..ولی طب سنتی هم خیلی خوبه ضرر نداره میتونی استفاده کنین..

2804
خوب از اول بگین قصد دارین مشاوره پولی بدین دیگه،  ممنونم اما من در کل زیر نظر دکتر متخصص هستم و ...

ما تو طب سنتی کیست های رحم رو هم برطرف کردیم چ برسه ب زخم معده..چون با اصلاح مزاج و تغذیه خود ب خود مشکل برطرف میشه

الان بنظرتون من شام چی بخورم که کمتر اذیت بشم؟

اصلاح الگوی تغذیه اهمیت بسزایی دارد.
مصرف مایعات و چای و نوشابه همراه غذا و تا یک ساعت قبل و بعد مضر است.
سالاد و ماست با غذا نخورید.
غذا را خوب بجوید.
در هنگام گرسنگی واقعی غذا بخورید.
مربای به، مربای سیب برای شما خوب است
بهترین نوشیدنی برای بیماران ریفلاکس، دمنوش به است.(با غذا مایعات و چای و نوشابه استفاده نکنید)
✔️آب سیب و اب انارشیرین نیز مناسب است.
✔️بهترین گوشت برای بیماران ریفلاکس، جوجه مرغ و کبک و گنجشک است.
✔️از مرکبات و گوجه فرنگی و فلفل و قهوه و نسکافه بپرهیزید

2805
الان بنظرتون من شام چی بخورم که کمتر اذیت بشم؟ 

هرشب بعد غذات ی قاشق عسل یا دوتا خرما بخور ک معدت گرم شه

و یه چیزی ک خیلی مفیده

بارهنگ با گلاب و هل رو با یه قاشق چایی خوری عرق نعنا رو بذاربجوشه هر روز ناشتا و شبا موقع خواب ی لیوان بخور واقعا عالیه معده رو گرم میکنه

اره وسط سینم پشتم معدم خیلی درد دارم دارو بخورم دردم کمتره نخورم دردم زیاده من ورم معده دارم اون خوب ...

پشتتون درد میگیره؟ یعنی مثل محل معده، اما از پشت؟ تا حالا شبها حدود ساعت 2 از خواب بیدار کرده ؟

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
2801