چندمدته این مشکل رو داری??? میدونی مزاج و طبعت چیه??? نورمحمدی ام مشاور و مدرس طب سنتی خوشحال میشم ...
من یکسال پیش زخم معده گرفتم و یکساله تحت درمان با پنتوپرازول هستم، اخیرا گاهی این مدلی میشم و معمولا چند ساعت همین حالتم و درد قفسه سینم کم و زیاد میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من صفراوی مزاجم مزاجم گرم و خشک بود..و باعث شده معدم ب مشکل بخوره بخاطر بی آبی بدنم ولی خداروهزاران مرتبه شکر الان خودم دیگ خودمو و حتی دیگران رو هم کمک میکنم درمان بشن
اصلاح الگوی تغذیه اهمیت بسزایی دارد. مصرف مایعات و چای و نوشابه همراه غذا و تا یک ساعت قبل و بعد مضر است. سالاد و ماست با غذا نخورید. غذا را خوب بجوید. در هنگام گرسنگی واقعی غذا بخورید. مربای به، مربای سیب برای شما خوب است بهترین نوشیدنی برای بیماران ریفلاکس، دمنوش به است.(با غذا مایعات و چای و نوشابه استفاده نکنید) ✔️آب سیب و اب انارشیرین نیز مناسب است. ✔️بهترین گوشت برای بیماران ریفلاکس، جوجه مرغ و کبک و گنجشک است. ✔️از مرکبات و گوجه فرنگی و فلفل و قهوه و نسکافه بپرهیزید