والا مردن برای مردان تعریف شده تر. از. زنانه 😂😂😂من قبلا زیاد. راجع بهش فکر. میکردم الان ترجیح میدم به ان چیزهایی که شخصا باور. دارم پایبند. بمونم 😂
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب همینه من اقامون را راهی میکنم بره خودم با روحم همین دور. ور. میپلکم شده شکل سوسک برم خوشگذرونیش را تماشا کنم 😊😊
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـیند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
شکلات مرگ مفهوم غریبیه درکش که میکنی تازه میفهمی زندگی بینهایت قشنگه 😊دقیقا زمانی که خسته تر. از. همیشه ای میفهمی چقدر. دنیا قشنگه
من انقدر. عاشق کتاب مسخ هستم که نهایتا سوسک میشم 😂😂😂😂😂