خوب اگر. علتش را میفهمیدم حتما میخوابیدم 😊 اما خوبه کتاب میخوانم جزوه مینویسم تازه یک ش ...
نگران شدم فکر کردم نکنه از فکر خوابتون نمیبره
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـیند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
مثلا الان خورشت کرفس داریم نمیخوره که مرغ باید تازه سرخ بشه سیب زمینی هم سرخ کنم سالاد, هندوانه که ه ...
یاخدا هندونه هسته ش جداباشه😫
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـیند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
نه یه بار بیرون خوردم یادم نیست چجوری بود ولی انگار خوب نبود🤔
نذار. روزه بگیره 😂داری مستقیم تقدیم هوهات میکنیش ان هم هفتادهزارتاشون ،روی هر. تختی😂
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
مگه نخواندیمردان در. قصری وارد میشند ۷۰ اتاق روی هرکدام هفتاد. تخت روی هر. تخت هفتاد....کلا برای خودش خانه عفافیه این بهشت 😡..
مگه نخواندیمردان در. قصری وارد میشند ۷۰ اتاق روی هرکدام هفتاد. تخت روی هر. تخت هفتاد....ک ...
کجا نوشته؟هرکی اینو گفته مست بوده😅