2777
2789
خوب اگر. علتش را میفهمیدم حتما میخوابیدم 😊 اما خوبه کتاب میخوانم جزوه مینویسم تازه  یک ش ...

نگران شدم فکر کردم نکنه از فکر خوابتون نمیبره

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا الان خورشت کرفس داریم نمیخوره که مرغ باید تازه سرخ بشه سیب زمینی هم سرخ کنم سالاد, هندوانه که ه ...

یاخدا هندونه هسته ش جداباشه😫

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
نگران شدم فکر کردم نکنه از فکر خوابتون نمیبره

ممنون عزیزم 😘😘

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
النا نخوردي ؟نصف عمرت بر فناست

ا یادم رفت حواب بدم معذرت

نه یه بار بیرون خوردم یادم نیست چجوری بود ولی انگار خوب نبود🤔

[QUOTE=43013653]یاخدا هندونه هسته ش جداباشه😫[/QUOTE خخخخ اره میخام روزه بگیره بره بهشت حوری پری ای ...

😂😂

ا یادم رفت حواب بدم معذرت نه یه بار بیرون خوردم یادم نیست چجوری بود ولی انگار خوب نبود🤔

اره براي بيرون مثل خونه خوب نميشه 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
[QUOTE=43013653]یاخدا هندونه هسته ش جداباشه😫[/QUOTE خخخخ اره میخام روزه بگیره بره بهشت حوری پری ای ...

نذار. روزه بگیره 😂داری مستقیم تقدیم هوهات میکنیش ان هم هفتادهزارتاشون ،روی  هر. تختی😂

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

فكر كنم صاحب  تاپيك خوابش برد اروم كفاشاتونو بپوشين بريم بيدار نشه بريم تاپيك همسايه 😎😎😎😎😎😎

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
هفتاد هزارتا چه خبره  جنگه مگه😱😱😱😱😱😱😱

مگه نخواندیمردان  در. قصری وارد میشند ۷۰ اتاق روی هرکدام هفتاد. تخت روی هر. تخت هفتاد....کلا برای خودش خانه عفافیه این بهشت 😡..

مگه نخواندیمردان  در. قصری وارد میشند ۷۰ اتاق روی هرکدام هفتاد. تخت روی هر. تخت هفتاد....ک ...

عجب 😐😐😐😐😐😐😐

مگه نخواندیمردان  در. قصری وارد میشند ۷۰ اتاق روی هرکدام هفتاد. تخت روی هر. تخت هفتاد....ک ...

کجا نوشته؟هرکی اینو گفته مست بوده😅