2777
2789
عنوان

یه لحظه دلم گرف😭

224 بازدید | 29 پست

دارم جدا میشم 

بهش چندین بار فرصت دادم ولی درست نشد

بزور باهام صحبت کرد گفت پشیمونم برگرد و...

دلم خیلی گرفته 

از یه طرف میدونم درست بشو نیس از یه طرفیم یه لحظه دلم سوخت واسش😭

ولی ۳بار کتکم زده اولین هفته عروسیمون هی میگفت برو طلاق بگیر کی میری طلاق بگیری😭

این سری آخرم ماشینو روند روم ماشین از پام رد شد😔

چیکار کنم هنوز خیلی جوونم ۲۰ سالمه شوهرمم ۲۳ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی ..این اقا باید دارو بخوره ..اکه باهات میاد روانپزشک بعد مشاوره .. تجدید نظر کن ..اگر خیر جون خودت را بردار برو ..چون بیمار

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

اخه ۲۳ سال سن ازدواجه برای ی پسر ! 

الان بعضیا میخان بگن شوهر ما ۲۰ سالشه ...... من ب همه اونا هم میگن اشتباهه این ازدواج تو این سن پسر 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
دخترررررررررررر یعنی چیییییی

من فقط ۲۶ روز موندم خونه خودمون باورت میشه😔

حتی عکس و فیلم عروسیمونم ندیده زندگیمون رفت 

ولی شوهرم همش میگفت برو طلاق بگیر بعدشم میگفت شوخی میکنم 

بهم تهمت زد تو دختر نبودیو فلان 

من فقط ۲۶ روز موندم خونه خودمون باورت میشه😔 حتی عکس و فیلم عروسیمونم ندیده زندگیمون رفت  ولی ...

عزیزم به زور شوهر کردی ؟ منم بیست سالمه 

اهل کجایی؟؟؟ چرا ایشونو انتخاب کردی ؟

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
😔😔

عزیزم با ماشین از روت رد شده خدا وکیلی کی با این آدم میمونه؟ هم سن و سالهای تو اکثرا مجردن به فکر چیتان پیتان و ... ان میخوان زندگیشون رو بهتر کنن یکیش خود من ! این جور شوهرا جوونیت رو هدر میدن ! نمون باهاش 

شرایط طلاق داری منتظر چی هستی 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.