1373gandom151 مدیر عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 5987 عنوان پسری ک میگه | مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 21 پست من نمیدونم بپرسم،باکسی مگه چت میکنی،ک دیر جواب میدی،بی احترامیه یا سوال بی موردیه؟آیا شکاکه؟؟؟ شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹 1403/01/25 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8812 😂😂😂۴۶ مین بار تعلیقیم مبارککک تو همونی ک فوش میدادی 😐چت میشه یهو لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8812 خب عزیزم ما کلا ممکنه یک ساعت چت کنیم،میگه یک ساعتش تو صفحه خودم باش فقط خب یک ساعت در روز واقعا خاسته زیادی نیست 🚶♀️ لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
1373gandom151 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 5987 هیچی فک کردم برعکسع حله ❤❤❤ شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
مدادشمعی75 عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 998 خب عزیزم ما کلا ممکنه یک ساعت چت کنیم،میگه یک ساعتش تو صفحه خودم باش فقط خب عزیزم اگه وقتشو نداری یا کار داری بهشون بگو اگرم نداری خب چه اشکال داره در روز یکساعت وقت بزارید برا هم
نفرین_شده عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 768 تو همونی ک فوش میدادی 😐چت میشه یهو نه من اون نیستم بقراناتفاقا تاپیک زدم بش فحش دادم تعلیق شدم😐 ███ فرشته عذاب 🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR █ أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8812 نه من اون نیستم بقران اتفاقا تاپیک زدم بش فحش دادم تعلیق شدم😐 😂😂😂😐 لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙