2777
2789
عنوان

طلا می خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 39 پست
منم برا ساخت خونه کل طلاهامو فروختم نزدیک ۱۴۰گرم بود الان ۱۵ تومن دستم دارم گفتم برم طلابگیرم ولی مث ...

خیلی تو فشارم من کلا ماهی 1 بار میرم خونشون چون خیلی اذیت میشم اونجا اونم شب میرم صب میام 4 ساله هیچ حرکتی نزدن که حتی یخچال و... بگیرن چه برسه به طلای من بدبخت هر چقدر اوضاع سخت باشه اقساطی همه چی میخری 

این چهارسال ازش میخواستی خب..خود نامزدت  درآمدنداره بخره برات

خرج خونه بابا رو بده طفلی یا گند کاری های داداشا رو یا اقساط وام ازدواجو یا اینکه هی ماشینش رو بر میدارن ضرر میلیونی میدن ادمو 🤕😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پاگشا ی تیشرت با  زیر شلواری مادر. شوهرن داد و انگشتر عقدمو روز پااااگشا  تولدا هیچ فق ...

😑😑😑😑اینجور ک نمیشه با شوهرت صحبت کن بخره برات

البته دختر خاله من تو مهریه اش نوشته بودن 8گرم طلا 4گرم بیشتر نخریدن براش گفتن چون اون یکی عروسمون 4گرم خریدیم بیشتر نمیخریم 

قضیه 10سال پیشه

خیلی تو فشارم من کلا ماهی 1 بار میرم خونشون چون خیلی اذیت میشم اونجا اونم شب میرم صب میام 4 ساله هیچ ...

یعنی اوضاع که سخته خیلی هم سخته ولی شرایط برا همه یکسان 

ماهم باهزار بدبختی وقرض وام وبدهی زمین گرفتیم خونه ساختیم حتی یه نفر هم پشتمون نبود.

بله منم حرف شمارو قبول دارم به خانوادت بگو تحت فشار بزارنشون وخودت باشوهرت صحبت کن

بلاخره که چی اینطور که شما میگین اینا خیلی طول میکشه کارای عروسی رو راه بندازن 

تازه به فکر النگو واسه دخترشون 13 سالشه هستن اما من بدبخت نه 

کلا مادر شوهرم خیلی خصیصه میترسم نده بعد واسه عروسای دیگش بگیره میگن قبل عروسی اگه طلاهاتو گرفتن گرفتن بعدا نمیتونی بگیری 

یعنی اوضاع که سخته خیلی هم سخته ولی شرایط برا همه یکسان  ماهم باهزار بدبختی وقرض وام وبدهی زمی ...

ادم وقتی جهازش کامل باشه میتونه بگه عروسی بگیر منم اماده نیست یخجال تلوزیون لباس شوی خونه کابینت خونه فرش و..... هیجی نگرفتن جز ی هود چجوری میخوان همه رو با هن درست کنن اخه 

نیستم به خدا ولی چند نفر به ی نفر بدبخت کدوم چاله زندگی رو پر کنه اخه

ماها بدبختیم اول کاری با گدا مدا ازدواج میکنیم چاله چوله زندگیشم نمیتونه پرکنه.فقط منظورم تونیستیا خودمم میگم

نیستم به خدا ولی چند نفر به ی نفر بدبخت کدوم چاله زندگی رو پر کنه اخه

بعضی وقتا میگم کاش با خانواده‌اش بهم بزنه به فکر خودمون باشه 

اخه داداشاش بزرگن باید دیگ مسئولیت زندگی رو قبول کنن قرار نیست همش ما از خودمون بگذریم 

ادم وقتی جهازش کامل باشه میتونه بگه عروسی بگیر منم اماده نیست یخجال تلوزیون لباس شوی خونه کابینت خون ...

یعنی با گوشت واستخوانم شوهرتون درک میکنم با ۱۰ تومن حقوق کار زیادی نمیشه کرد

پدرشوهرتون پول داره نمیگیره یا نداره 

ماها بدبختیم اول کاری با گدا مدا ازدواج میکنیم چاله چوله زندگیشم نمیتونه پرکنه.فقط منظورم تونیستیا خ ...

من بدبخت مشکلم اینه که خودش ماشین داره باباش داره همشون خونه از خودشون دارن تو روستا کشاورزی و.... دارن داااااارن ها ولی اصلاانگار ن انگار خیلی ناخنخشک و سختن من مستاجر دیدم از اینا بهترن یعنی اگه من واسه نامزدم لباس نخرم داداشاش باید لخت بگردن خیلی بدم میاد وسایل شخصی موت رو استفاده میکنن حتی لباس زیراشودبه هرکی بگی میگن دروغ میگه این ولی به خداوندی خدا که همینجوریه که میگم 

یعنی با گوشت واستخوانم شوهرتون درک میکنم با ۱۰ تومن حقوق کار زیادی نمیشه کرد پدرشوهرتون پول داره نم ...

داره ولی اصلا برکت نداره پولش نمیدونم برنامش چیه که میگه صبر کنید صبر کنید والا دیگ زشته اینقدر تو عقد موندن نامزدم سرد میشه به خدا ازم