2777
2789

یه چیز بگم نمیخندی؟

ارز دیجیتال آیا خوبه؟

چقد سود میده؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه تومنم میشه وارد شد برو کم کم زیاد میشه 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
بخدا منم نمیدونم فقط میخام سریع اموزش ببینم ایشالا برام خوب باشه خیلی وضعیتم بده خیلی زیاد

منم یه پولی دستم اومده حالا اگه خوبه یکمشو بزارم 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

چرا نشه من با یه تومن شروع کردم یع چیزایی یاد گرفتم  ارزهای خوب شناختم میخوام کم کم ب ...

مثلا ۱۰۰ میلیون بزاری چقد میشه سود سالش

من اصلا راجبش نمیدونم

با  ۱۰۰ هزار تومن هم میشه شروع کرد 

ولی !!!

اگه وارد نیستی اینکارو نکن چون اگه تحلیل بلد نباشی 

پولت رو از دس میدی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد