2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید بچم از دست رفت

250 بازدید | 17 پست

ببینید امسال ازمون تیزهوشان داره نهم به دهم اصلا انگار پ

دیوونه شده همینجوری می زنه زیر گریه استرس داره به خدا نگید فشار میارید چون برام مهم نیس این چیزا منم سر در نمیارم میگه اگه توی این دوماه بخونم قبول میشم نظرتون بگید

کاربری دست دو نفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بچه کنکور برسه قطعا سر خودش یه بلایی میاره 

حتما با یه روانشناس صحبت کنید 

پسر من کلاس اوله اضطراب داره 

از الان پیگیر درمانشم 

شما هم تا دیر نشده اقدام کن

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

حالا جه اصراری به تیزهوشان.چه تاثییری تو کنکور داره جز لینکه اینهمه به بچه فشار روانی وارد کنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
این بچه کنکور برسه قطعا سر خودش یه بلایی میاره  حتما با یه روانشناس صحبت کنید  پسر من کل ...

بردم فایده ندارد همش میگه آروم باش و فلان اصلا گوش نمیده

کاربری دست دو نفره

ببین من خودم نمونه دولتی دارم درس میخونم 

درس خوندن کنکوری ۸۰ درصد خودم خوندم تا دبیر درس بده یعنی اکثرا ک قوین اینجورین 

تنها چیزی ک داره استرس بقیه همکلاسیاس و فلان و بهمان 

بخونه تلاششو بکنه نمونه هم قبول شد بره 

نتونست سالای بعد هم ازمون داره 

❤️فمنیست بی دین❤️ 

من یه هفته خوندم نمونه قبول شدم😐بش بگو بچه واسه این آزمونا اینطوری میکنی کنکور و میخای چه کنی 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
واقعا چجوریه؟

بخدا الان هم دپمادمون معلم تیزهوشان میگه فقط بچه استرس داره از هر درس دو تا کتاب دارن آزمونهای سنگین ...

فامیلای همسر اونایی که نمونه و تیزهوشان بودن همه آزاد و غیرانتفاعی درس میخونن یکیشون داره دوباره برای کنکور میخونه 

ولش کن بخدا ارزش نداره