2777
2789
عنوان

سونو آن تی

188 بازدید | 18 پست

سلام خانمها من امروز رفتم‌سونو آن تی انجام دادم دکتر بسختی سونو رو گرفت بچه همش خواب بود و اصلا به خودش زحمت نداد یه کم‌تکون بخوره😂 اینقدری که من شیرینی خوردم یه ذره تکون خورد تا تونست آن تی رو بگیره برای جنسیت گفت چیزی مشخص نیست ولی احتمالا دختره چقدر میتونه جنسیت درست باشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی ترشی و شوری دوست دارم پاهام عین یخ بود همش لرز داشتم دوماه اول حالت تهوع کم فشار پایین 

اا چقد مثل منی.   حالا میگن ان تی اگه بگه پسره قطعیه، ولی اگه بگن دختره، احتمالش هست تغییر کنه و قطعی نیست. 

من هنوز ان تی نرفتم. هفته دیگه میرم که البته احتمالا این سونوگرافی اصلا تو ان تی جنسیت نمیگه . 

اصلا به علایم‌ دل نبند من هر کی میبنیم میگه پسر همه علائم رو هم دارم ولی آن تی امروز گفت دختر 

اصلا به علایم‌ دل نبند من هر کی میبنیم میگه پسر همه علائم رو هم دارم ولی آن تی امروز گفت دختر 

آره میدونم. قدیما نمیدونم چطوری بود علایم درست بود. الان جدیدا همه مدلی دیده میشه. اصلا نمیشه با علایم پیش بینی کرد. حالا هرچی خدا بخواد و خیر باشه انشالله