2777
2789
عنوان

شاید زشتم که....

153 بازدید | 12 پست

من بیرون میرم توجه میگیرم مثلا شده تو خیابون چن بار محترمانه درخواست اشنایی دادن بهم یا چن بار خانوما بیرون واسه پسراشون خواستگاری کردن یا مثلا میشنوم بهم میگن خوشگلی هم اطرافیانم هم غریبه ها

ولی خواستگارای سنتی خوبی نداشتم همشون از خودم پایینتر بودن یا اگه همسطح بودن منو نخواستن خانوادمن سطح بالا نیستن حقیقتا 

یا پسرای سطح بالا تر نمیان سمتم با اینکه موقعیت خودم نسبتا خوبه 

بنظرتون به خوشگلی ربط داره یا نه ینی هر کی خوشگله با ادم پولدار ازدواج میکنه؟

خوشگل ها با فقیرها ازدواج میکنن بعد اونی که ماشین شاسی بلند سوار میشه تو مغازه ها کارت میکشه همیشه یه خانم معمولی هست پس ربطی به زیبایی نداره 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشگل ها با فقیرها ازدواج میکنن بعد اونی که ماشین شاسی بلند سوار میشه تو مغازه ها کارت میکشه همیشه ی ...

اره اتفاقا زیاد دیدم 

فکنم خانواده مهم تر زیباییه 

مگر دختری خیلی خیلی زیبا باشه 

دیگه اونام تا یه سنی مقاومت میکنن بعدش دلشون زن و زندگی و بچه میخواد  مگه تا کی میتونن زندگی م ...

نه همه دلشونزن و زندگی نمیخواد ولی خب تا یه سنی خودتم میگی..شاید هنوز به اون سنخ نرسیدن

نه همه دلشونزن و زندگی نمیخواد ولی خب تا یه سنی خودتم میگی..شاید هنوز به اون سنخ نرسیدن

چرا اونام به یه سنی برسن خلا احساس میکنن 

تا یه سنی جوونن دخترا پا میدن بعدش زندگیشون بی هدف میشه ولی خب ممکنه از دخترا دیرتر این حسو داشته باشن

من الان شدیدا دلم ازدواج میخواد