reyhoondheerin99 مدیر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 عنوان شکایت از مدرسه و مشاور مدرسه | مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 44 پست سلام من خواهر ریحانه م(این ایدی برای خواهرمه من باردار نیستم😂) من امسال دوازدهمم مدرسه مون شورشو در اورده یه مشاور درست نداره اول سال گفتن ۵۰ تومن میگیریم دیگه هیچی نمیگیریم الان برگه امتحان هم میخوان پرینت بگیرن باید پول بدیکجا میتونم شکایت کنم حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂 1403/01/25 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خنده_آفتاب عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 779 تهرانم بابا کدوم مدرسه میری🥲خوشبحالت واقعا مدرسه ما امسال ر*یده اوه بابا تهران حسابش خو فرق میکنه مت اراکبم مدرسه دولتیشما فکر میکنم غیر انتفاعی باشی
راپونزل_واقعی عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 6587 ۵۰ هزار تومان پول دو تا چیپسه چطوری منظورشو متوجه نشدین مدارس خصوصی هستن ک بیشتر از اینم میگیرن گفتم شاید دولتیهمدرسه نمیریم از همه جا بی خبریم🤦♀️ زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
راپونزل_واقعی عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 6587 ببخشید که مثل شما وضعمون خوب نیست کاش یاد بگیریم درست صحبت کنیم با هم کااااش من الان چ بی ادبی ای کردم ک دور برت داشتهاگه اشتباه از منم باشه این طرز برخوردش نیست زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 اوه بابا تهران حسابش خو فرق میکنه مت اراکبم مدرسه دولتی شما فکر میکنم غیر انتفاعی باشی بله غیر انتفاعی ام حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 من الان چ بی ادبی ای کردم ک دور برت داشته اگه اشتباه از منم باشه این طرز برخوردش نیست منظورت رو اشتباه فهمیدم ببخشید حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
نازامامستقل عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4321 گفتم شاید دولتیه مدرسه نمیریم از همه جا بی خبریم🤦♀️ همین دولتی ها هم خدا تومن پول میگیرن 😑 شماها عشق میکنید 😬😂
راپونزل_واقعی عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 6587 همین دولتی ها هم خدا تومن پول میگیرن 😑 شماها عشق میکنید 😬😂 الان ک ۶ ساله میگذره دقیقا دولتی دم ب دقیقه هم هی میگه برای فلان چیز پول بیارین زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
نازامامستقل عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4321 الان ک ۶ ساله میگذره دقیقا دولتی دم ب دقیقه هم هی میگه برای فلان چیز پول بیارین وای چه خوب دانشگاه میری؟ جو دانشگاه خیلی بهتر از مدرسس😑 آره دقیقا
راپونزل_واقعی عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 6587 وای چه خوب دانشگاه میری؟ جو دانشگاه خیلی بهتر از مدرسس😑 آره دقیقا نه ازدواج کردم دیگه ادامه ندادمرشته ای هم ک دوست داشتم نذاشتن برم علاقه ای بهش نداشتم ولش کردم زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
نازامامستقل عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4321 نه ازدواج کردم دیگه ادامه ندادم رشته ای هم ک دوست داشتم نذاشتن برم علاقه ای بهش نداشتم ول ... به جای منم استراحت کن بخواب فردا ۳ تا آزمون دارم دوشنبه هم یه آزمون خیلی سنگین دارم قشنگ زده شدم از هرچی درسه
راپونزل_واقعی عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 6587 به جای منم استراحت کن بخواب فردا ۳ تا آزمون دارم دوشنبه هم یه آزمون خیلی سنگین دارم&nb ... باردارم وقت خوبیه برای استراحت😂🫡انشالله موفق باشی عزیزم❤️ زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
نازامامستقل عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 4321 باردارم وقت خوبیه برای استراحت😂🫡 انشالله موفق باشی عزیزم❤️ وای بگردمممم 😍🥹 چشمام قلبی شد انشاالله یه فسقل سالم و خوشگلللل بغل بگیری مرسی همچنین
راپونزل_واقعی عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 6587 وای بگردمممم 😍🥹 چشمام قلبی شد انشاالله یه فسقل سالم و خوشگلللل بغل بگیری مرسی ... قربونت برم لطف داری😘😍❤️🥰 زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، هم حضور آدمای کنارت...
65تیر عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9271 [QUOTE=335459378]پول برگه چه ربطی به مشاور داره؟ بعدش هم اداره خودشو کشیده کنار مردم رو میندازه جون ... حتما با پولی که ازبچه ها میگیرن خریده😒چقدر عجیبین