2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مامانم اطلاع نداره بهش نمیگم. بعدم سعی میکنم شماره زنه رو پیدا کنم و اول بخوبی بخوبی باهاش صحبت کنم. اگر دیدم نمی‌فهمه تهدید آبرو و ..... 

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
بابامو تهدید میکنم ک ب مامان میگم مهریشو اجرا بذاره و اگ ادامه بدی باید از خونه بری 

خونه ک اجاره ست...

مهریه هم اجرا بذاره فایده نداره چون اصلا چیز خاصی ندارع بابام

مامانم خبلی ساده ست...

خیلی حالم بده جدیدا پولاش زود تموم میشع... برای ما هم خرج نمیکنه... میدونم میده به اون.... خدا از ...

خدا لعنتشون کنه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
خونه ک اجاره ست... مهریه هم اجرا بذاره فایده نداره چون اصلا چیز خاصی ندارع بابام مامانم خبلی ساده ...

خب پس هیچی اگ بابات چیزی ندارع پس چیزی هم ب اونی که باهاشه نمیرسه ، بلکه پول خرجش کنه

همه دنیام دخترم❤️
اگر مامانم اطلاع نداره بهش نمیگم. بعدم سعی میکنم شماره زنه رو پیدا کنم و اول بخوبی بخوبی باهاش صحبت ...

شماره ش رو پیدا کردم اصلا تو فضای مجازی نیس ک چیزی بفهمم ازش انگار خیلی زرنگه...

شماره ش رو پیدا کردم اصلا تو فضای مجازی نیس ک چیزی بفهمم ازش انگار خیلی زرنگه...

بابات چه جور آدمیه؟ اگر تهدید کنی که به مامانت میگی پا پس میکشه؟

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻