2777
2789
عنوان

میه در پیج اینستا منو

48 بازدید | 11 پست

فالو کنید لطفا حمایتم کتید 😭فکر کید خاهر خودتونم..تازه زدم پیجو لطفا

khaterat-zia1

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پیج دارم حمایت میکنید؟؟؟ استارتر الان فالو میکنم شمارو  @yasi_beautyland این پیجمه

بله حتما

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
2803
منم پیج دارم حمایت میکنید؟؟؟ استارتر الان فالو میکنم شمارو  @yasi_beautyland این پیجمه

فقط khaterat-ziba1

این درسته

2804
پیج شمارو نتونستم پیدا کنم گلم ـفالو کن بک بدم

من چیکار کنم  در نی نی سایت بیان تو پیجم هرچی تاپیک میزنم کسی نمیاد😭

من چیکار کنم  در نی نی سایت بیان تو پیجم هرچی تاپیک میزنم کسی نمیاد😭

نمیان عزیزم . متاسفانه هموطنای ما اعتقادی به حمایت و دست گرفتن ندارن. فقط فعالیتتو تو اینستا بیشتر کن پستات اکسپلور برن

نمیان عزیزم . متاسفانه هموطنای ما اعتقادی به حمایت و دست گرفتن ندارن. فقط فعالیتتو تو اینستا بیشتر ک ...

اخه چرا مردم اینجوری شدن.. مثلا حمایت کنن چی میشه... بخدا چندین تاپیک زدم اصلا.. بعدم متاسفانه پست پیدا کردن خیلی سخته بره اکسپلور.. ممنون ک شما اومدی🌺🌺

پیج شمارو نتونستم پیدا کنم گلم ـفالو کن بک بدم

سلام چرا رفتین از اینستاگرام مشکلی پیش اومد؟ 

2805