2777
2789

یه سری لباس و کیف و و کفش و اکسسوری 

ک سیو کردم بخرم میشه ۸۰ میلیون 😐 

نه برنده ن چیزی دیگه 

صدتا هم نیست شاید مثلا کفش ۴ تا ی تابستونه یه اسپرت یه پاشنه دار یا صندل  ناگفته نماند چندین ساله هیجی کفش نخریدم رو دلم مونده فقط پارسال یه کفش اسپرت خریدم همین 

کیف هم مثلا سه تا انتخاب کردم یه لباس ها بیادش وبقیه چیزاها هم همینطوری 

چ خبره خدایی 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ 

آدم تا کی جمع کنه بتونه بخره خدا داند 🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقدر هم بخری اینهمه نمیشه،فوقش بشه بیست تومن

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

با اجازه استارتر 

سلام عزیزان

من کانال پوشاک دارم همه لباسها شیک و خوشگل هستن برای همه سلیقه ها با قیمت های مناسب😍

خوشحال میشم عضو بشید و از اجناس دیدن کنید👌

https://eitaa.com/Dress_woman_shahrzad

( روی لینک نگه دارید تا آبی بشه بعد باز کردن را بزنید و گزینه پیوستن و مشاهده در پیام‌رسان ایتا و بعد ایتا را انتخاب کنید و حتما عضو بشید😉)

خوش ب حالت والا 😂 کاش میشد هرچی بخری بشه ۲۰ تومن

ن واقعا اینطوری نیست الان یه دست کت شلوار دوتومنه 

یه شلوار جین ۵۰۰ الی ۶۰۰ تا یه تومنه 

بیست تومن نمیشه خرید کرد الان یک صندل نزدیک یک تومن به بالاس کقش یک به بالاس لباسم که نگم برات اما بستگی به شهرم داره مثلا شهرما من پارسال یه ست لنین خرید بلوز و شلوار بود دو تومن مثل همون تهران نهصد میداد

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
خوش ب حالت والا 😂 کاش میشد هرچی بخری بشه ۲۰ تومن ن واقعا اینطوری نیست الان یه دست کت شلوار دوتومنه ...

مامان من یه شلوار مام پرسید قیمت نهصد و پنجاه خب یه شلوار میگه چی داره ادم یک تومن بده روش همه هم یاد گرفتن فقط بگن جنس با جنس فرق داره  

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
بیست تومن نمیشه خرید کرد الان یک صندل نزدیک یک تومن به بالاس کقش یک به بالاس لباسم که نگم برات اما ب ...

درجریان قیمت هاهستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خوش ب حالت والا 😂 کاش میشد هرچی بخری بشه ۲۰ تومن ن واقعا اینطوری نیست الان یه دست کت شلوار دوتومنه ...

خب ایناروجمع بزن میشه بیست دیگ،توهشتادمیلیون میشه لباسات؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان من یه شلوار مام پرسید قیمت نهصد و پنجاه خب یه شلوار میگه چی داره ادم یک تومن بده روش همه هم یا ...

باز لباس خوبه آدم چند وقت استفاده می‌کنه ادم می‌ره ولی میری یکم سوپری خرید کنی دوسه تا چیز فلان قدر پولش میشه 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
مامان من یه شلوار مام پرسید قیمت نهصد و پنجاه خب یه شلوار میگه چی داره ادم یک تومن بده روش همه هم یا ...

دقیقا من شلوار خواستم بگیرم گفت حدود ۸۰۰ و خورده ای 

تازه شلوار جین هم نبودا از این شلوار معنولی ها کمر کشی ها بگ بود و فکرکنم کتان بود .

باز لباس خوبه آدم چند وقت استفاده می‌کنه ادم می‌ره ولی میری یکم سوپری خرید کنی دوسه تا چیز فلان قدر ...

دقیقا زوره چهار تومن خرید میکنی از سوپر به نصف ماهم نمیرسی🤦