به جای اینکه تاپیک سگ و گربه تو پارک رو ببندید . بیاین این زیر ۱۸ ساله ها رو جمع کنید. طرف تاپیک گذاشته شوت بابام طرف کرده دهنم النگوم رو خواهرم کج شده. مگه اینجا مهد کودکه
یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
این بچه سالای مدرسه ای که میان سریع نسخه طلاق میپیچن برای بقیه خیلی دوس دارم خفشون کنم😂
حتی اگه شلوار جین فاق بلند آبی یخی با زاپ های بسیار بزرگ و کفش کالج بدون جوراب و تیشرت خیلی تنگ فسفری و پر از طرح بپوشی و دستت پر از دستبند های چرم مشکی و قهوه ای باشه و وقتی پیاده راه میری صدای آهنگ گوشیتو بلند پخش کنی بازم دوستت دارم💙
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من 18 سالمه ولی خدایی خودمم حالم بد شد از اون تاپیک
نی نی یار تبادل نظرای ساده و میبنده سریع ولی طرف اومده دنبال دوست دختر و از هزار تا ک. ثا. فت کاری حرف میزنه و فوش و... اونو تا 100 نفر گزارش نزنن اهمیت نمیده
من 18 سالمه ولی خدایی خودمم حالم بد شد از اون تاپیک نی نی یار تبادل نظرای ساده و میبنده سریع ...
از همین حرصم میگیره. موضوع سگ و گربه تو پارک که کسی حرف جنسی و سیاسی نزد و داشت بحث داغ میشد رو بستن. چند روز گذشته ولی حسابی از دست نی نی یارا عصبانیم داشتیم نظرامونو میگفتیم که چرا اینقدر سگ و گربه داره زیاد میشه و بحث میکردیم . فقط فرهنگی بود بهونشون این بود داره جدل میشه. خوب بشه تا زمانی که کسی فحش نده حق ندارن ببندن تاپیکو
یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.