2777
2789
عنوان

بیماری bppv

271 بازدید | 13 پست

سلام دختر ۲۹ ساله هستم طی ۲ سال دوبار دچار این حمله شدم .سرگیجه هام برطرف شده ولی احساس پری و کیپی گوش می کنم .همش میترسم نکنه به بیماری منییر دچار بشم 

تو رو خدا اگر کسی تجربه اش رو داره بهم بگه

منم دقیقا همینطورم بودم و هستم،سرکیجه های منم برطرف شده ولژ گاهی یهو حس میکنم گوشم کیپ میشه و دوباره خودش خوب میشه،شمام همینطورین؟نه بابا به نظرم بیماری خاصی نیست،شاید عوارض طولانی مدت کرونا یا حتی واکسنش باشه

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
منم دقیقا همینطورم بودم و هستم،سرکیجه های منم برطرف شده ولژ گاهی یهو حس میکنم گوشم کیپ میشه و دوباره ...

وای آره منم همینطوریم ، بخدا همش میترسم نکنه جدی بشه 

شما چند بار تجربه اش کردین ؟؟ من ۲ ساله که درگیرم البته ۲ باز بیشتر واسم اتفاق نیفتاده ولی خیلی روی اعصابمه ،بعد از مانور قرص بتاهیسین هم استفاده میکردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای آره منم همینطوریم ، بخدا همش میترسم نکنه جدی بشه  شما چند بار تجربه اش کردین ؟؟ من ۲ ساله ...

منم یک ساله درگیرم،همش سعی میکنم بهش اهمیت ندم،همین که عدم تعادلم خوب شد خداروشکر میکنم،خیلی بد بود اونموقع ها 😔 نه من مانور اجزا نکردم هیچ قرصی هم نخوردم،از خیلی ها شنیده بودم اینا بیفایده س

منم یک ساله درگیرم،همش سعی میکنم بهش اهمیت ندم،همین که عدم تعادلم خوب شد خداروشکر میکنم،خیلی بد بود ...

عزیزم مگه میشه بدون مانور خوب شد ؟؟؟سرگیجه هاش وحشتناکه موقع بلند شدن و خوابیدن 

من الان عقدم ،می خوام عروسی کنم برای بچه دار شدنم نگرانم 

شما بچه دارین ؟؟

عزیزم مگه میشه بدون مانور خوب شد ؟؟؟سرگیجه هاش وحشتناکه موقع بلند شدن و خوابیدن  من الان عقدم ...

آره به خدا من خوب شدم کم کم به مرور زمان،شما سرگیجه تون چجوری بود؟مال من مثل عدم تعادل بود انگار دائم رو یه قایق روی آب بودم عقب جلو میشدم 😢 من دخترم ۵ سالشه

آره به خدا من خوب شدم کم کم به مرور زمان،شما سرگیجه تون چجوری بود؟مال من مثل عدم تعادل بود انگار دائ ...

فک نمی کنم برای شما bppv باشه چون سر گیجه وضعیتی اول اینکه خم بشین یا سمت گوشی که مشکل داشته باشین حرکت کنید همه جا دورتون میچرخه تا یک ثانیه بعد خوب میشه .بدون مانور هم خوب میشه ولی طول میکشه

فک نمی کنم برای شما bppv باشه چون سر گیجه وضعیتی اول اینکه خم بشین یا سمت گوشی که مشکل داشته باشین ح ...

من موقع پهلو به پهلو شدن میشدم اینجوری یا مثلا وقتی یهویی میچرخبدم یا بلند میشدم از جام

آره به خدا من خوب شدم کم کم به مرور زمان،شما سرگیجه تون چجوری بود؟مال من مثل عدم تعادل بود انگار دائ ...

سلام وقتتون بخیر

من هم دائما به دکتر و اطرافیان میگم که انگار روی قایق و کشتی ام اما واقعا براشون غیر قابل درکه و دکتر گفت به خاطر استرسbppvگرفتی .الان یکماه هست همین حال رو دارم .شما چی شد که درمان شدید؟

سلام وقتتون بخیرمن هم دائما به دکتر و اطرافیان میگم که انگار روی قایق و کشتی ام اما واقعا براشون غیر ...

خودش به مرور زمان خوب شد عزیزم،هیچ دکتری نتونست کاری بکنه برام

سرگیجه هات هربار چقدر طول میکشید؟ ینی همین الان اگه میگرفت زیر یه دیقه تموم میشد یا چی؟ ضمنا تا حالا تست شنوایی دادی؟

ارتباط نزدیکی بین bbpv، منییر، نوریت وستیبولار و لابیرنتیت وستیبولار با هم هست

حتما هر موقع احساس کردی شنواییت افت کرده تست بده 

یکی از شاخصه های منییر البته نه همون اولش افت شنوایی یه گوشه باضافه همون کیپی و پری گوش

ضمنا موادغذایی محرک سرگیجه تو نخور من مریض داشتم میگفت با بادمجون سرگیجه میگیرم اما اکثرا با تندی و شوری و کافئین میگیرن و بعد غذاهای خیلی پرچرب

استرس نداشته باش حتی الامکان چون القاکننده سرگیجه است

منم یک ساله درگیرم،همش سعی میکنم بهش اهمیت ندم،همین که عدم تعادلم خوب شد خداروشکر میکنم،خیلی بد بود ...

کاملا غلطه

بستگی داره سرگیجه ات چی باشه علتش

مانور فقط برای bbpv جوابه

ولی بسیار مفیده براش

بله احتمال عود هم هست گاهی

اما برای منییر به هیچ دردی نمیخوره

برای منییر رژیم غذایی بهتر جواب میده

بتاهیستین و بتاسرک هم علت اصلی سرگیجه رو رفع نمیکنن مثل مسکن عمل میکنن

عدم تعادل با احساس چرخش خیلی فرق میکنه

اگه فقط عدم تعادل دارین منییر و bbpv ندارید

من موقع پهلو به پهلو شدن میشدم اینجوری یا مثلا وقتی یهویی میچرخبدم یا بلند میشدم از جام

خب اگه موقع پهلو به پهلو شدن حس روی قایق رو داری میتونه از گوشت باشه

ضمنا میگرن و اضطراب شدید هم از دلایلش هستن