2821
2789
عنوان

حالم خرابه....

312 بازدید | 25 پست

فیلم ملی راه عای نرفتشو دیدم حس بدی دارم حس میکنم نامزدم تهش اینجوری کنه  منم همش حالم بدعه دلم گریع میخاد میرم بهش میگم که تومنو میزنی اونم میگه تو خل شدس من چرا ترو بزنم...... 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما سعی من دیگه فیلم نبینی و به برنامه کودک بسنده کنی

خواهشا یکم اجازه بدید بهم زن ممدرضا شم با تاپیک هام حالیتون میکنم ندید بدید و تازه به دوران رسیده ی واقعی کیه!

منم دوبار دیدمش هربار از ازدواج متنفرشدم🦦

ادم میترسه........ 

همش الکی گریه میکنم 

بهش میگم تو برام کادو میخری ک منو گول برنی بعدا منو بگیری گتک بزنی اونم همش میگه نه من اینکارو نمیکتم

یکم..... 

بیشترفک کن روانتخابت

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
ادم میترسه........  همش الکی گریه میکنم  بهش میگم تو برام کادو میخری ک منو گول برنی بعدا ...

داش تو دیگ زیادی توهمی هستی

میترسم فردا دلستر بخوری مست شی

اون فیلمه عشق من قرارنیست همیشه زندگی واقعی شبیه فیلماباشه💔😐😂

.

داش تو دیگ زیادی توهمی هستی میترسم فردا دلستر بخوری مست شی اون فیلمه عشق من قرارنیست همیشه زندگی و ...

والا من میترسم😂

باب اسفنجی ببینم پس 😂

😂😂😂برا شروع خوبه 

عزیزم چرا روحیه ت حساسه خودتو عذاب میدی؟ 

من خودم چون بی جنبه م فیلم ترسناک نمیبینم چون میدونم میترسم

خب نبین این نوع فیلمارو

بخدا قسم بدون شوخی میگم من ۲۵ سالمه باب اسفنجی میبیمم خیلی حالم خوب میشه 😐

خواهشا یکم اجازه بدید بهم زن ممدرضا شم با تاپیک هام حالیتون میکنم ندید بدید و تازه به دوران رسیده ی واقعی کیه!