2777
2789

دهم ده درصد

یازدهم بیست درصد

دوازدهم سی درصد

البته این درصدا واسه کسیه که دهمه

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دهم مباحثش خیلی کمه قشنگ بشین بخون معدلت بالا بشه بخدا کاری نداره از الان بخون

ن گلی من ک تموم کردم الان دانشگام دندون میخونم

مشکلم خواهرمه بخدا از استرس کابوس میبینه شبا و معده درد گرفته

شاید درصدت با هجده شصت بشه

بازم نمیدونم عزیزم

اما به هجده راضی نشو بالای نوزده نود شو خیال خودت راحت کن

امتحان شبه نهایی دهم فیزیک دوشنبست خوب بخون

:)خواهرم خودشو دیوونه کرددد دوروزه از اتاق بیرون نیومده

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

ن گلی من ک تموم کردم الان دانشگام دندون میخونم مشکلم خواهرمه بخدا از استرس کابوس میبینه شبا و معده ...

به اون بگو پس کاری نداره نمونه سوال حل کنه کلی کتاب و و... برا نهایی دهم اومده 

شاید درصدت با هجده شصت بشه بازم نمیدونم عزیزم اما به هجده راضی نشو بالای نوزده نود شو خیال خودت را ...

اره فداتشم من تموم کردم الان دانشگام خودمم ی دور اینارو گذروندم😅

معدل ۱۸ واسه نهایی خیلی خوبه  رشتت چیه؟

من تجربی بودم الان دندون میخونم

خواهرم دهمه دلم براش میسوزه چون از ی طرفم امتحان نهاییا کار راحتی نیس باید فول باشی کتابو

من تجربی بودم الان دندون میخونم خواهرم دهمه دلم براش میسوزه چون از ی طرفم امتحان نهاییا کار راحتی ن ...

من خودم یازدهمم رشتم انسانیه 

میتونم بگم از اول سال روی تاریخم باز نکردم ببینم چیه اصلا خیلی سخت نگیره میگذره بلاخره🌝

من خودم یازدهمم رشتم انسانیه  میتونم بگم از اول سال روی تاریخم باز نکردم ببینم چیه اصلا ...

عی عزیزم اشکالی نداره بابا انقد ب خودتم سخت نگیرید ولی بخونید چون تایم امتحان ک میرسه همش عذاب وجدان میگیرید ک چرا نخوندید واقعن از ته قلبم برا همتون ارزو دارم ب اون چیزی ک میخاید برسید من تجربش کردم و توام مث خاهرم اینو همیشه ب اونم میگم ک هرچقدررر ک سختی میکشی مهم نیس مهم تهشه ک با ی شوق ب خودت میگی دیدی تونستی و ب چیزی ک خاستی رسیدی و تمومش کردی ایشالاااا تک تکتون موفق شید واقعن الهی آمین ..❤️