2777
2789

امروز متوجه شدم یکی از دعاهام برای فامیلمون مستجاب شده بعد از ۱۳ سال باردار شد

واقعا از ته قلبم براش دعا کردم‌

وقتی دلت شکسته و از همه قطع امید کردی و فقط به خدا امید داشتی براورده میشه حاجتت

امروز متوجه شدم یکی از دعاهام برای فامیلمون مستجاب شده بعد از ۱۳ سال باردار شد واقعا از ته قلبم برا ...

چقدر قشنگ😍 راستش من خیلی وقته یه خواسته ای دارم و مرتب چله گرفتم، نذر کردم، ترک گناه و… اما هنوز اتفاقی نیفتاده، مدتیه توی پیج های مختلف دارم تجربیات مردم رو می بینم که میگن بایددد با یقین دعا کنید، با اطمینان، از صمیم قلبتون از خدا بخواید، شک نکنید و مطمئن باشید که میشه! یکم تو این زمینه احساس میکنم ضعیف عمل کردم، 

من میدونم توکل و ایمان قوی به خدا یعنی چی، یعنی به خودش بسپارم و دیگه بیخیاال باشم تا اتفاق بیفته، اما نمیدونم چطور حریف ذهنم بشم؟ سعی میکنم خیلی ریلکس باشم اما یهو ناامیدی میاد سراغم، همون شکی که نباید بیاد میاد! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر قشنگ😍 راستش من خیلی وقته یه خواسته ای دارم و مرتب چله گرفتم، نذر کردم، ترک گناه و… اما هنوز ات ...

قران زیاد بخون عزیزم

لا تقنطوا من رحمه الله

الا بذکرالله تطمئن القلوب

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب 

2790
2778
2791
2779
2792