2777
2789

سقف  خاصی برا کمک مالی دارین ؟ 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

اگراوضاع مالیم اوکی باشه هروقت نیاز داشته باشه میدم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به وقت نیاز زنگ میزنه  میدونم واقعا نیاز داره  حتی اگه خودمم اون لحظه نیاز داشته باشم&nb ...

جدی ؟ یعنی سقف خاصی براتون نداره؟

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

با دوستام هیچوقت وارد مسائل مالی نمیشم

نه قرض میدم نه کمک میکنم.

بدونم لازم داره جور دیگه‌ای میرسونم بهش که متوجه نشه من بودم ولی علنی نه.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

به وقت نیاز زنگ میزنه  میدونم واقعا نیاز داره  حتی اگه خودمم اون لحظه نیاز داشته باشم&nb ...

بعد اگه قرضو پس نده چی؟ یعنی نداشته باشه ناراحت نمیشید ؟