شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;
شایدباورت نشه من وقتی باردار شدم اصلا چیزی به اسم ترشحات نداشتم اصلانفهمیدم باردارم دوماه پریودم خیلی خیلی کم شده بود درحد لکه ماه سوم دیدم اصلا پریود نشدم رفتم دکتر دیدم زارت حاملم
یعنی حامله بودی ولی لک بینی هم داشتی توسونوچندهفته بودی
آره من فکر میکردم مشکلی برام پیش اومده که پریودم کم شده بفکر حل اون بودم🙃🙃دوازده هفته بودم دکترم همش میخندید آخه به خاطر تیروییدم بهم گفته بودن نمیتونم به آسونی باردار شم
گلم این تجربه من از بارداریم شاید به دردت بخوره من شدید تیروییدم کم کار بود حتی دکتر بهم گفت احتمال زیاد نازا شدی سنم تقریبا بالا بود ۳۳ سالم بود اهمیت نمیدادم حتی ال دی مصرف میکردم یک ماه ال دی نخوردم و بی خیال شدم بعدازیه رابطه که گندزدم فرداش اورژانسی خوردم ولی باز حامله شده بودم فقط میگم تقریبا تا ماه سوم نفهمیدم چون دقیقا موقع پریودم چندروز لک داشتم بارداریم بی دردسر بود مشکل خاصی نداشتم تا زایمان الانم دخترم ۵ سالش