2777
2789

قطع شدن ترشحات بعدتخمک گذاری یعنی بارداری منتفیه

توتاپیک قبلی همه چی روتوضیع دادم شایدیکی ازشماعین من بوده وبارداربوده دلگرمم کنید  

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

خیلی دلم میخواست کمکت کنم ولی مجردم😂😂

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

خیلی دلم میخواست کمکت کنم ولی مجردم😂😂

اشکال نداره گلم ان شاالله هروقت وقتش وخیرش باشه عروس بشی   

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره گلم ان شاالله هروقت وقتش وخیرش باشه عروس بشی    

فدای دلت بشمممم مننن انشاء الله دعا کن بگیره😉😂

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

شایدباورت نشه من وقتی باردار شدم اصلا چیزی به اسم ترشحات نداشتم اصلانفهمیدم باردارم دوماه پریودم خیلی خیلی کم شده بود درحد لکه ماه سوم دیدم اصلا پریود نشدم رفتم دکتر دیدم زارت حاملم

شایدباورت نشه من وقتی باردار شدم اصلا چیزی به اسم ترشحات نداشتم اصلانفهمیدم باردارم دوماه پریودم خیل ...

یعنی حامله بودی ولی لک بینی هم داشتی توسونوچندهفته بودی

یعنی حامله بودی ولی لک بینی هم داشتی توسونوچندهفته بودی

آره من فکر میکردم مشکلی برام پیش اومده که پریودم کم شده بفکر حل اون بودم🙃🙃دوازده هفته بودم دکترم همش میخندید آخه به خاطر تیروییدم بهم گفته بودن نمیتونم به آسونی باردار شم

آره من فکر میکردم مشکلی برام پیش اومده که پریودم کم شده بفکر حل اون بودم🙃🙃دوازده هفته بودم دکترم ه ...

خداروشکرگلم ان شاالله به سلامتی بیادبغلت برای منم دعاکن میخام دخترباشم هیچ کارورژیمی هم نگرفتم فقط دعامیکنم یه دختردارم میخام تنهانباشه

گلم این تجربه من از بارداریم شاید به دردت بخوره من شدید تیروییدم کم کار بود حتی دکتر بهم گفت احتمال زیاد نازا شدی سنم تقریبا بالا بود ۳۳ سالم بود اهمیت نمیدادم حتی ال دی مصرف میکردم یک ماه ال دی نخوردم و بی خیال شدم بعدازیه رابطه که گندزدم فرداش اورژانسی خوردم ولی باز حامله شده بودم فقط میگم تقریبا تا ماه سوم نفهمیدم چون دقیقا موقع پریودم چندروز لک داشتم بارداریم بی دردسر بود مشکل خاصی نداشتم تا زایمان الانم دخترم ۵ سالش

خداروشکرگلم ان شاالله به سلامتی بیادبغلت برای منم دعاکن میخام دخترباشم هیچ کارورژیمی هم نگرفتم فقط د ...

منم دقیقا همین میخواستم بگم اصلا پیگیر دکترو رژیم و این چیزا نباش فقط خدا بسپاربه خودش انشاالله تا آخرای امسال یه دخترنازو تو بغلت میگیری

گلم این تجربه من از بارداریم شاید به دردت بخوره من شدید تیروییدم کم کار بود حتی دکتر بهم گفت احتمال ...

آره عزیزم همه چی دست خداست فکرکردم الان بارداری چندتابچه دارین 

[QUOTE=335428484]منم دقیقا همین میخواستم بگم اصلا پیگیر دکترو رژیم و این چیزا نباش فقط خدا بسپاربه خودش انشاالله تا آ ...[/QUOTآمین ممنون عزیزم ان شاالله سپردم به خودش هرچی خیره همون بشه توهم دعاکن برام ممنون

نه گلم همون یه دونه شیطون بلا

خداحفظش کنه برات اون مدتی که لکه بینی داشتی وباردارشدی جلوگیری هم میکردی یانه؟ 

خداحفظش کنه برات اون مدتی که لکه بینی داشتی وباردارشدی جلوگیری هم میکردی یانه؟ 

مگه نمیگم ال دی رو کنار گذاشتم طبیعی جلوگیری میکردم فقط یه بار نشد گندزدیم که فرداش حتی اورژانسی خوردم و باز حامله شدم