2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفته

96 بازدید | 7 پست

چقد بده که نمیشه با کسی دردو دل کرد، الان شوهرمو بچم رفتن واحد پدرشوهزم منم نشستم رو مبل جلوی تلویزیون و به شدت دلم گرفته...حتی تو خوابم خوابای اشفته میبینم و به مشکلاتم فکر میکنم...کاش حال دلم خوب شه.....کاش میشد فردا دنیا تموم شه🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس منی که همیشه تنهام و همش یا سر کارم یا خونه چی بگم 

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

خونه تنهایی پاشو فرصت غنیمت بشمار ی چایی درست کن تلویزیون هم روشن کن با خودت حال کن و صفا کن 

چیه نشستی فکر کردن تهش ک چی 

پاشو همین الان کاری ک گفتم رو بکن 

همه ما درد داریم و گوشی برای شنیدن دردهامون بدون قضاوت نداریم ... اخرش چی؟ باید زندگی کنیم دیگه حالا ج بهتر ک به قشنگی زندگی کنیم .

خونه تنهایی پاشو فرصت غنیمت بشمار ی چایی درست کن تلویزیون هم روشن کن با خودت حال کن و صفا کن  ...

قبلا خیلی تو این فازایی که گفتی بودم ولی الان باورت میشه نمیتونم واقعا نمیتونم.... 

قبلا خیلی تو این فازایی که گفتی بودم ولی الان باورت میشه نمیتونم واقعا نمیتونم.... 

آره جرا باورم نشه خودمم همینطور بددم اصلا دوست نداشتم از تخت ام بیام بیرون . اگر میخواستم کاری کنم مثلا همین جایی خدا شاهده میخواستم کوه بکنم ولی میدونی هیچ کمکم نمیکنه خوب بشم حتی اطرافیانم دلشون شاد میشد انگاری 

منم مجبور بودم ب سختی از کوچک ترین کارها شروع کنم مثلا حموم کنم ک ب خاطر افسردگی و حال خراب نمیتونسم یا اتاق ام مرتب کنم همین مرتب کردن اتاق خودش ۲ ماه طول کشید 🤦🏻‍♀️ چون انگار داشتم کوه میکندم

باید ی سری دردها و مشکلات هم بپذریم 🤷🏻‍♀️ جون گاهی از دست ما کاری برنمیاد واقعا . باید بسپاریم ب زمان ...