2777
2789

پسرم اکثر اوقات بیحاله و رنگش پریده 

همشم میگه دستام با پاهام درد میکنه 

کم اشتهام هست و لاغر 

بعد دیدم چند روزه گوشاش 

فقط گوشاش پشتشون دون دونای قرمز زده یا مثل خون مردگیه دون دونا اندازه نقطه هستن و قرمز روشن

خیلی نگرانم بنظرتون از چیه دوستان 

اینم بگم چکاپ اخرین بار تو نوزادی داده 

زدم اینترنت نوشتن علایم تالاسمی یکی نوشته بود علائم سرطان خون 

حالم خیلی بده

کسی بوده بچش گوشش اینجوری شده باشه 

اینم بگم دو روزه همش اسهاله و تب خفیف

دکتر نبردم گفتم ویروسه شاید دورش بگذره خوب شه

اگر تبش ۳ روز بیشتر شه میبرم حتما

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ببر دکتر ی آزمایش خون اول بگیر خیالت شه 

انشالله ک چیز مهمی نیس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

چندسالشه؟ خودتون و همسرتون مینور هستین؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

خودتون تالاسمی دارین؟

نمیدونم دکتر رفتم چکاپ دادم گفت کم خونی داری تو همه خانوما عادیه یه چیزیم مثل نقرس یا تالاسمی بود گفت از اینام داری فامیلین با شوهرت یا نع گفتم نه 

کلمه ی ک گفت رو یادم نیست 

باید ازمایشمو ببرم یه دکتر دیگ ببینه

اما موقع ازدواجم تو بهداشت هیچ مشکلی نداشتم

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
عزیزم همین امروز ببر دکتر اینترنت رو ولش کن

ازمایش دکتر نوشته گذاشتم بهتر شه ببرم بده