2777
2789
عنوان

چه کنم با دخالت های مادرم !

158 بازدید | 7 پست

این تاپیک بیشتر دردله 

والا خسته شدم الان نزدیک ۲ سال هست که خونه خانوادم هستم تا قبل از اون دانشگاه شهر دیگه بودم و مستقل 

واقعا خسته شدم تو این ۲سال بارها گفتم دخالت نکن فایده نداره

هرکی یه جوره من خیلی بدم میاد کسی تو زندگیم دهالت کنه زندگی ک میگم مثلا دارم اتاقم تمیز میکنم یهو سر میرسه میگه چیکار میکنی؟ من دارم تو آشپزخونه یه چی میخورم باز بالا سرم یه لحظه نمیذاره تو حال خودم باشه حیلی بدم میاد بخدا .

من ۴ سال تنها و مستقل بودم 

الان باز داشتم اتاقم مرتب میکردم اومده تو اتاقم میگه چیکاز میکتی

شاید باوزتون نشده حتی شده ستعت  ۳ صبح من چراغ اتاقم روشن بگده دز بسته یود لای در دیده ک چراغ روشنه اومده تو میگ چرا بیداری یعنی خراب میکنه حس حالی م دارمو مثلا با خودم خلوت کردم دارم موزیکی چیزی گوش میدم گند میزنه بهش

هرچی هم گفتم قایده نداشته واقعا انگاز میخواد اعصاب منو خورد کنه ...

الان این دخالت؟ به سوال پرسیده خب همین جواب بده شاید دوس داره باهات حرف بزنه چه اشکال داره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان این دخالت؟ به سوال پرسیده خب همین جواب بده شاید دوس داره باهات حرف بزنه چه اشکال داره

گفتم که هرکسی یکیه من دلم میخواد وقتی دارم ی کاری اتجام میدم تو خودم باشم کسی نیاد بالا سرم وگرنه حرف زدنه ک نصف روز باهن حرف میززنیم حالا هموت موقع نیاد بالا سرم مشکلی پیش میاد ؟!

گفتم که هرکسی یکیه من دلم میخواد وقتی دارم ی کاری اتجام میدم تو خودم باشم کسی نیاد بالا سرم وگرنه حر ...

دیگه زندگی با خانواده این مشکلات هم داره به نظرم حساس نشو خودت داغون میشی یا اگه شرایطش داری مستقل بشو  

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
دیگه زندگی با خانواده این مشکلات هم داره به نظرم حساس نشو خودت داغون میشی یا اگه شرایطش داری مستقل ب ...

متاسفامه من خیلی حساس ام رو هرچیزی دست خودم نیس این حساسیت نمیتونم هم بذارمش کنار 🤦🏻‍♀️