2777
2789

سلام دوستان من یک ماه پیش ۱۱میلیون اشتباه کارت به کارت کردم برا یکی دیگه الان متوجه شدم باید چیکارکنم؟اگر شخص حاضر نشه پول رو پس بده چی؟راهکاری دارید؟

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بانک بگو اشتباهی واریز کردی

بانک میتونه کاری کنه؟

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

میری بانک و اطلاع میدی و احتمالن خودشون با طرف تماس بگیرن و بهش بگن ایا حاضره پولو پس بده یا نه

( البته اگر خودت میشناسی خودت زنگ بزن بهش بگو)

اگر قبول نکرد فیش واریزی از بانک بگیر و برو شکایت کن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
میری بانک و اطلاع میدی و احتمالن خودشون با طرف تماس بگیرن و بهش بگن ایا حاضره پولو پس بده یا نه ( ا ...

فیش واریزی رو دارم طرف رو نمیشناسم اصلا

چرااینقد دیر. بازسریعترپیگیری میکردی تاالان گرفته بودی

اگه انسان درستی بوده باشه تاالان خرج نکرده

باززودتر بیفت دنبالش

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
فیش واریزی رو دارم طرف رو نمیشناسم اصلا

پس به بانک اطلاع بده بگو

طرف رو نمیشناسم و شماره و ادرسشم ندارم

ببین یا بهت میدن شماره رو

یا خودشون تماس میگیرن

اگرم نکردن میری شکایت میکنی حکم میگیری میبری بانک اونجا طبق قانون شماره و ادرس طرفو بهت میدن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
چرااینقد دیر. بازسریعترپیگیری میکردی تاالان گرفته بودی اگه انسان درستی بوده باشه تاالان خرج نکرده ...

فک‌میگردم فرستادم رو کارت همسرم الان چک کردیم دیدیم خالیه بعد رفتم تراکنش هامو چک کردم دیدم اشتباه رفت برای یکی دیگه

حاضر نباشه بده هیچکاری نمیتونی بکنی واسه منم پیش اومده طرف خورد ی ابم روش،انشاالله کوفتش بشه کلیم شکایت و دادگاهو ولی...

حالا انشاالله این بیاره بی دردسر بده بهت

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
حاضر نباشه بده هیچکاری نمیتونی بکنی واسه منم پیش اومده طرف خورد ی ابم روش،انشاالله کوفتش بشه کلیم شک ...

شکایتم کردین قانون کاری نکردن ینی؟