2777
2789
عنوان

دلتنگی

145 بازدید | 13 پست

چند وقت طول کشید تونستین اکستون رو فراموش کنین و دلتنگیش اذیتتون نکنه؟

تقریبا چهار ماه گذشته دردش خیلی کمتر شده اما بعضی وقتا انگار یه چیزی قلبمو فشار میده و یادم میفته و دلتنگش میشم 

چقدر طول میکشه دیگه وقتی یادم میاد دردناک نباشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراموش ک ن ولی حدودا بعد ۶ ماه میفهمی ک چ ادمی بود و واقعیتو میبینی ممنون میشم تو تاپیک اخرم شرکت ک ...

واقعیت رو الانم میبینم

فقط میخوام حسم نسبت بهش خنثی بشه

متاسفم… امیدوارم مال من انقدر طول نکشه

من مردم فقط از ۶۸ شدم ۵۲ کیلو 🥺

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
کاملا درکت میکنم چون خودمم همینم  اما واقعا ارزششو نداره

🥺کاش دلمم اینو میفهمید ک ارزششو نداره

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
من بعد ۳ ماه کلااا بیخیال شدم  البته الان یه شخصی تو زندگیمه ک ی تارموشم جای صدتا مثل اون نمید ...

زندگیمو به گند کشوند و میدونم چه ادم مزخرفیه ولی دلم برای اون موقع ها که باهام خوب بود و هوامو داشت تنگ میشه

و برات خوشحالم که تونستی ادم خوبی پیدا کنی:) 

🥺کاش دلمم اینو میفهمید ک ارزششو نداره

اگه همش بخوای با دلت زندگی کنی نتیجش میشه اسیب دیدن 

شاید الان بنظرت حرفم مسخره بیاد اما تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی 

برای خودت وقت بذار، خودتو دوست داشته باش، به خودت برس، سعی کن پیشرفت کنی و سرگرمی های جدید پیدا کن باور کن دردش کمتر میشه و میفهمی اون ادم اصلا ارزششو نداشته