2777
2789
عنوان

تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 9611 بازدید | 54 پست
به شدتی که شما میگی نه ولی همین علائمو داشتم از اعصاب بود  تومور اکثرا تشنج میکنن .لکنت میگیرن ...

وای لکنت هم دارم انگار وسط حرف زدن یکی زبونمو میگیره لرزش نمیفهمم چطوریه منظورتون لرزش دست؟؟ اونم خیلی کم دارم 

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فشار مغز داشتم. تو فشار مغزم ممکنه سرگیجه اینا باشه چند سالته ؟

نمیدونم والا عزیزم سنمو گاهی نگفتم شناسایی نشم زیادی در مورد خودم گفتم اینحا ولی خب ۲۲ ب بالا هستم تا ۲۷

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
من که از خدامه تومور باشه بمیرم تستزس ک نه خوشحال هم میشم

وای نه خدا نکنه...چنین آرزویی نکن...خیلی سخته و واسه اطرافیان مخصوصا مادر سخت تر...هر مشکلی داری از این بدتر نیست توکل کن به خدا

ببین علائمی که میگی هم چشم، و هم جا به جا شدن مایع گوش هست.

اره ولی چرا بقیه علایم رو دارم چی بگم... منم یهو همه چیزام باهم میریزه

وای لکنت هم دارم انگار وسط حرف زدن یکی زبونمو میگیره لرزش نمیفهمم چطوریه منظورتون لرزش دست؟؟ اونم خی ...

اینقدر به خودت تلقین نکن این دردو دارم اونو دارم دنبال علائم نباش 

ی دکتر خوب پیدا کن اول وقت برو پیش منشیش و بگو حالم بده نمیتونم منتظر نوبت بمونم حالا یا نوبت میده بهت یا جایی رو معرفی میکنه بیخود نترس

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
وای نه خدا نکنه...چنین آرزویی نکن...خیلی سخته و واسه اطرافیان مخصوصا مادر سخت تر...هر مشکلی داری از ...

🫂🤍مادرمم از دست ی گوشه گیر و افسرده راحت میصه

اینقدر به خودت تلقین نکن این دردو دارم اونو دارم دنبال علائم نباش  ی دکتر خوب پیدا کن اول وقت ...

نترسم؟ بخدا خوشحالم دیشب دعا میکردم تومور باشه راحت بشم از زندگی

نگاه مایع گوش اینقدر بد هست که وقتی جابه جا بشه حس میکنی هر چی مریضی تو وجودت خیلی بده

والا خبر ندارم کاش زودتر نوبت بده دکتر زود برم خستم شد از سرگیجه

نترسم؟ بخدا خوشحالم دیشب دعا میکردم تومور باشه راحت بشم از زندگی

همه تومورها که باعث مرگ نمیشن 

بعدم با توجه به علایم روحی شما من میگم ۹۹ درصد از اعصابته برو پیاده روی غذایی که دوست داری بخور با کسی که خوشحالی حرف بزن حالتو خوب کن ببین کمتر نمیشه علائمت

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
همه تومورها که باعث مرگ نمیشن  بعدم با توجه به علایم روحی شما من میگم ۹۹ درصد از اعصابته برو پ ...

🚶🏻‍♀️ چی بگم والا... 

نه تومور نیست من پدرم درگیر تومورمغزی بود همه دکترا خودم میبردمش در حد یه متخصص وارد شدم . برا شما نه توموره نه میگرن نه فشارت بالاست. حالا بری دکتر ازمایش بدی میفهمی

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
نه تومور نیست من پدرم درگیر تومورمغزی بود همه دکترا خودم میبردمش در حد یه متخصص وارد شدم . برا شما ن ...

والا گوش میانی و چشم ضعیفم میگن