چاوانم_ مدیر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1957 عنوان تومور مغزی | مشاهده متن کامل بحث + 9611 بازدید | 54 پست علایمش چیا هستن؟؟؟ سرگیجه و سر درد مخصوصا درد از ناحیه چشم ممکنه؟ اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤 1403/01/25 | 13:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
butterfly_queen عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 3647 یکی رو میشناختم تا لحطه اخز نمیدونست تومور داره.دو س روز قبل فوتش انگشتای ی دستش بی حس شده… امام رضا امیدم رو ناامید نکن.دلم رو مثل حرمت چراغانی کن.برای یکبارم که شده حاجت من رو بده🌱
چاوانم_ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1957 الان بخاطر شرایط تورم و استرسی حاکم بر جامعه ، فشار عصبی و استرس زیاده شده و همه بیمار مغز و اعصابن. ... ربطی الان ب اعصاب نداره چیکار اعصاب و روان دارماخه سرگیجه و سر درد دارم اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
چاوانم_ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1957 خواهر من تومور داشت سردرد ..موقع دیدن لکه بود توی دیدش...یک سمت بدنش لمس بود ...مثلا انگشتاش ضعیف تر ... منم هی حس میکنم بدنم سر میشه دیشب نمیتونستم درست غذا بخورم هی قاشقو اشتباهی میبردم اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
زعفراني عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 944 اره خب نوبت گیرم نمیاد پیش هر دکتریم نمیشه برم تلفن سوراخ شد از بس زنگ زدم... چند روزه سر درد ... شک نکن میگرن داری .. مادره منم همینجوری بود .. بیچاره چند سال زجر کشید آخرش با قرص فشار خوبه خوب شد .. نگو فشارش که بالا میرفته میزده میگرنش
چاوانم_ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1957 یکی رو میشناختم تا لحطه اخز نمیدونست تومور داره.دو س روز قبل فوتش انگشتای ی دستش بی حس شده… اره منم این بی حسی رو دارم حس میکنم هی بی حس میشم اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
golyakh2023 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1863 خب اونکه بله خواستم دقییا علایم بپرسم اخه دیوونه شدم واقعا همش سرم گیج میره نمیتونم دو قدم بر ... به شدتی که شما میگی نه ولی همین علائمو داشتم از اعصاب بود تومور اکثرا تشنج میکنن .لکنت میگیرن . میلرزن . انشالله که شما مشکل خاصی نداری یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
roya1298 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1925 والا نمیدونم چه مرگی گرفتم چند روزه روانی شدم حتما امروز برو چشم پزشکی الکی فکرت رو درگیر انرژی های منفی نکن
naaaaaaaziiiiiiii عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 3318 من فشار مغز داشتم. تو فشار مغزم ممکنه سرگیجه اینا باشه چند سالته ؟ و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
butterfly_queen عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 3647 اره منم این بی حسی رو دارم حس میکنم هی بی حس میشم چرا نمیری دکتر؟ امام رضا امیدم رو ناامید نکن.دلم رو مثل حرمت چراغانی کن.برای یکبارم که شده حاجت من رو بده🌱
motyjoon عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 504 منم هی حس میکنم بدنم سر میشه دیشب نمیتونستم درست غذا بخورم هی قاشقو اشتباهی میبردم ان شا الله که همچین چیزی نیست...ولی سریعتر وقت دکتر بگیر تا خیالت راحت بشه
چاوانم_ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1957 شک نکن میگرن داری .. مادره منم همینجوری بود .. بیچاره چند سال زجر کشید آخرش با قرص فشار خوبه ... والا نمیدونم دیگه دیوونه شدم بدبختی اینه دکترا یا نوبت نمیدن یا خوب نیستن برم دکتر عمومی ببینم چ میکنه معرفی میکنه دکتر خاصی یا چی اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
naaaaaaaziiiiiiii عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 3318 حتما حتما حتما حتما برو چشم پزشک تا پشت چشمتو معاینه کنه و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
butterfly_queen عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 3647 اره منم این بی حسی رو دارم حس میکنم هی بی حس میشم البته ممکنه حلزون گوشت دچار مشکل شده باشه.اونم باعث سرگیجه میشه امام رضا امیدم رو ناامید نکن.دلم رو مثل حرمت چراغانی کن.برای یکبارم که شده حاجت من رو بده🌱
چاوانم_ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 1957 حتما امروز برو چشم پزشکی الکی فکرت رو درگیر انرژی های منفی نکن من که از خدامه تومور باشه بمیرم تستزس ک نه خوشحال هم میشم اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
roya1298 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1925 اره منم این بی حسی رو دارم حس میکنم هی بی حس میشم ببین علائمی که میگی هم چشم، و هم جا به جا شدن مایع گوش هست.