2777
2789
عنوان

ساعت طلا

974 بازدید | 13 پست

بچه ها شما نظرتون درباره ساعت طلا چی هست؟

شما اگر بخواهید 300 تومن پول بدید و یه قطعه طلا بخرید انتخابتون ساعت هست یا دستبند؟

اگر ساعت هست بند طلایی یا بند سفید و طلایی؟

اگر نمونه ای دوست دارید میشه لطفا کنید عکس هم بذارید؟

خوشم نمیاد از ساعت طلا 

من هم اصلا خوشم نمی اومد و هیچوقت حتی بهش فکر هم نکرده بودم

تا اینکه دیروز توی ویترین طلا فروشی دیدم و رفتم داخل و انداختم توی دستم

نمی دونم چرا اینقدر خوشم اومد!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم اصلا خوشم نمی اومد و هیچوقت حتی بهش فکر هم نکرده بودم تا اینکه دیروز توی ویترین طلا فروشی دید ...

خب وقتی دوس داری پس بگیر حتما 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خیلی دو به شکم    

بازم بیشتر فکر کن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
میگم نکنه الکی جو گیر شدم    

من قبلا خیلی جوگیری خرید می کردم

ولی در مورد ساعت طلا بررسی کن که وزن موتور و ... ساعت رو روی طلا حساب نکنن، در این صورت مشکلی نداره، طلا مصرفی حساب می شه حالا بجای دستبند ساعته. البته ساعت طلا هم خیلی نشون نمی ده که طلاست چون ساعت طلایی رنگ زیاده و بی اثر می کنه طلا بودن ساعت رو.

مثل خودم که علاقه شدیدی به طلای سفید دارم و بعضا طلاهام رو بهم می گن نقره و... است. 

و این که اجرت خیلی بالا رو پیشنهاد نمی کنم. مگر این که تا چند سال قصد فروش نداشته باشی. 

ولی اگر خیلی خوشت اومده با بررسی مواردی مثل حساب نکردن خود ساعت روی طلا و... بخر و لذت ببر

من قبلا خیلی جوگیری خرید می کردم ولی در مورد ساعت طلا بررسی کن که وزن موتور و ... ساعت رو روی طلا ح ...

راستش بعد از بررسی های متعدد به یه نتیجه ای رسیدم

اینکه برای بند طلای یه ساعت مجبور میشم چندین برابر پول یه موتور چینی به درد نخور بدم

مثلا یه جا که وزن و اجرت طلا رو که حساب و کتاب کردیم دیدم من برای یه موتور ساعت فقط چون از طلافروشی دارم می خرم باید نزدیک 30 میلیون پول بدم!!!

در حالیکه با این پول میشه از یه برند متوسط معتبر یه ساعت خوب گرفت

برلیان های داخل ساعت هم متاسفانه ناخالصی دارن ولی اغلب به قیمت برلیان مرغوب فروخته می شن که در زمینه برلیان من قبلا ضرر هنگفتی دادم و کاملا نقره داغ شدم!!!!

می مونه ساعت هایی مثل رولکس که جای نگرانی نداشته باشه. اون رو هم از قبل خودم می دونستم و اصلا چون رولکس گرونه می خواستم برم سراغ گزینه های دیگه  

فعلا که منصرف شدم. انگار یا باید خوب و اصلش رو بخری یا بی خیال بشی

من هم نه فعلا شرایط خرید رولکس رو دارم و نه دلم میاد بی خیال بشم  

خلاصه دست ما کوتاه و خرما بر نخیل