2777
2789
عنوان

بهش زنگ بزنم؟

258 بازدید | 12 پست

بچه ها منو پارتنرم یکماهه که کات کردیم توی این یکماه هیچ ارتباطی باهم نداشتیم فقط یبار بخاطر اینکه ی وسیله پیشش داشتم پیام دادم ک برام بفرسته وسیلمو بعدش اونم ازم پرسید که با کسی دیگه ای وارد رابطه شدم یا نه همین

بعد دوباره بعد از یکماه چن روز پیش بهم زنگ زد من جواب ندادم و پیام دادم که چیکارم داشته و اینا گفت همینجوری خواستم حرف بزنیم منم شروع کردم گفتم دیگه هیچ حرفی بینمون نمونده و فایده ای نداره اونم گفت اصن ببخشید ک زنگ زدم اخرشم پرسیدم دلیل زنگت چی بود گفت فردا زنگ میزنم میگم بهت ولی نزد

ب نظرتون خودم بهش زنگ بزنم؟اخه خیلی دلمم میخاد اشتی کنیم🥹

اون اگه میخواستت هیچ وقت نمیزاشت که بری

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد منی هم میرینم ب طرف هم میخام پیام بدع🤣

😂😂🤦🏾‍♀️طرف من به شدت ادم مغروریم هست حس میکنم اینجوری گفتم دیگه نیاد سمتم حالا نمیدونم زنگ بزنم بگم دلیل زنگش چی بوده یا ضایس😂🤦🏾‍♀️

ما دخترا اولش الکی ناز می کنیم بعد طرف می‌ره تازه ما میفتیم دنبالش، فک می کنیم ارزشمون اینجوری می‌ره بالا در حالیکه الان خودت زنگ بزنی ارزشت خیلی بدتر اومد پایین تا اونموقع که همون بار اول بالغانه حرفاشو میشنیدی 

حالا زنگ بزن اینبار اون جواب نده

حالا میخوای زنگ بزن ولی برات تجربه بشه که وقتی یکی اومد جلو  و خودتم تمایل داری، ناز بیخودی نکن، حداقل میخوای بچزونیش جواب نده ده ساعت بعد زنگ بزن بهش کاری داشتی ،

عزیزم با دست می کشی با پا 

نمیشه 

اگر کسی را میخواهی همین  جور که  هست باید بخواهیش 

تو قصد تغییر دادن این فرد را داری 

این اقا بنظر شما یک خصوصیت  ۷وب داره که نمی خواهی از دستش بدی 

و یکی منفی 

یا باید کلا بزاریش کنارررر 

یا اینکه با این خصوصیاتش چشمت را ببندی 

اون اگه میخواستت هیچ وقت نمیزاشت که بری

من با حرف شما مخالفم

به هر حال بحث و قهر و دعوا و جدایی بین همه رابطه ها هست

خیلی هارو دیدم الان ازدواج کردن خیلی هم اوکین 

زمان دوستیشون فراق هم داشتن.. 

درستش اینه که بگید اونی که دوست داشته باشه خودش برمیگرده و. همه چیز رو درست میکنه. 

و طاقت دوری اتو نداره

نیازی نیست تو بری سمتش

من با حرف شما مخالفم به هر حال بحث و قهر و دعوا و جدایی بین همه رابطه ها هست خیلی هارو دیدم الان ا ...

مخالفم 

چون توی رابطه ام هر کاری کردم ، پارتنرم اجازه نداده که برم 

شده سه روز جوابشو ندادم و گفتم از نظر من همه چی تمومه ، اما گفته تو از جانت خودت تصمیم گرفتی و من هیچ وقت خداحافظی نکردم 

با انتهای حرفتون موافقم

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
مخالفم  چون توی رابطه ام هر کاری کردم ، پارتنرم اجازه نداده که برم  شده سه روز جوابشو ند ...

چند ساله تو رابطه ای؟ 

هم سطح هستین؟ 

برای شما اینجوری بوده البته خداروشکر 

اما من دیدم

بعدم زمانی که شما میخواهی بری نباید به زور نگهتون داره.. 

چند ساله تو رابطه ای؟  هم سطح هستین؟  برای شما اینجوری بوده البته خداروشکر  اما من ...

۵ سال 

من لجباز و مغرورم اگه نگهم نداره جدی جدی ولش میکنم