2777
2789
عنوان

راننده ها وکیلا زبلا کمک کنن

107 بازدید | 15 پست

از پشت به یک ماشین سپر به سپر شدم ،هردو پیاده شدیم دیدیم چیزی نشده ،گفت برو بابا و رفت

رفته یک جای دیگه به پلیس زنگ زده گفته که از ترس سرقت و خطر جانی رفتم چون خانم منو تهدید کرد و به ماشینم مشت و لگد میزد و می‌گفت قاتل و خون و ... 

و خسارت ۲۷ میلیونی به خودش زده و کارشناس هم تایید کرده و شکایت کرده 

اینکه سپر به سپر شدیم رو خودم قبول کردم چون ممکنه دوربین هم گرفته باشه ولی اون قسمتی که ایشون میگه خسارت دیدم و عکس گرفته توی دید هیچ دوربینی نبود و مخفی بود 

تامین دلیل هم آورده و کارشناس بیمه هم تایید کرده...

پاسگاه ۲ روز مهلت دفاع و بردن مدارک و شاهد داده 

چکار کنم چی بگم چی ببرم به چی اشاره کنم 

الکی الکی مالی و سابقه ای برام بد نشه

چه بی شرفیه اون عوضی خدا لعنتش کنه برو اونجایی ک تصادف کردی بگرد یه دوربین پیدا کن ما هم چند وقت پیش تصادف کردیم راه خودمو میرفتیم طرف از پشت یهو زد بهمون

بعد ک افشر اومد گف اینا وسطط خیابون دنده عقب گرفته بودن داشتن میومدن افسر داشت منو مقصر میکرد بره  داشت گریم میگرف از اون حجم از بی شرفی اون ادم شوهرم رف اطراف گشت دوربین پیدا کرد برد به افسر نشون داد افسره فقط کم موند تف کنه تو صورت طرف هر چی از دهنش در اومد گفت حالا ماشین خودش هیچیش نشده بود ماشبن منو رید توش

شما اولین اشتباهتون این بود هر نوع تصادفی که میکنید چه جزئی چه خسارت بالا همون موقع باید از دو تا ماشین عکس بگیرید از نحوه تصادف بگردید نگاه کنید ببینید دوربین اون قسمت نبوده 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اولین اشتباهتون این بود هر نوع تصادفی که میکنید چه جزئی چه خسارت بالا همون موقع باید از دو تا ما ...

ینی حتی اگ یه کوچولو سپر برخورد کرد که حتی خط هم نیوفته باید عکس بگیریم؟

چه بی شرفیه اون عوضی خدا لعنتش کنه برو اونجایی ک تصادف کردی بگرد یه دوربین پیدا کن ما هم چند وقت پیش ...

هیچ دوربینی نبود ، تاالان هم همه پاک شدن مال ۳ ماه پیشه 

موندم چجوری ثابت کنم که برخورد ما اصلا خسارت نداشته

هیچ دوربینی نبود ، تاالان هم همه پاک شدن مال ۳ ماه پیشه  موندم چجوری ثابت کنم که برخورد ما اصل ...

فک کنم اگر دوربینی نباشه کار به قسم خوردن با قران بکشه ک خب وقتی راست مییگی برو از اول جلو به قاضی بگو دروغ میگ و قسم بخور شاید طرف خدا یه نگاهی کرد قسم نخورد یا رفت شکایتشو پس گرف

شما اولین اشتباهتون این بود هر نوع تصادفی که میکنید چه جزئی چه خسارت بالا همون موقع باید از دو تا ما ...

آخه دوربین نبود اصلا یکی بود که نگرفته بود 

الان میگن صرف اینکه خودت گفتی سپر به سپر شدی دیگه یعنی خسارت زدی 

کارشناس هم تایید کرده 

من یک فیلم گرفتم به پاسگاه دادم ولی متاسفانه فیلمم لو رفته و دقیقتر نقطه کور ماشین توی فیلم رو ادعا کردن خسارت زدم 

ینی حتی اگ یه کوچولو سپر برخورد کرد که حتی خط هم نیوفته باید عکس بگیریم؟

زمان تصادف اکثر مواقع راننده های دیگه میگن ماشین رو جابجا کنید که ترافیک نشه به این خاطر هست باید عکس بگیرید از دو تا ماشین و جابجا کنید که یه وقت کلاه سر آدم نره .. از کدوم قسمت به ماشین شما سپر به سپر شده ؟ و تا کجا ادامه داشته ؟ سرعتتون ؟ سمت راننده یا شاگرد ؟

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
فک کنم اگر دوربینی نباشه کار به قسم خوردن با قران بکشه ک خب وقتی راست مییگی برو از اول جلو به قاضی ب ...

طرف سابقه کلاهبرداری داره بابا تو چشمام نگاه میکنه دروغ میگه دهن روزه 

آخه دوربین نبود اصلا یکی بود که نگرفته بود  الان میگن صرف اینکه خودت گفتی سپر به سپر شدی دیگه ...

مغازه داری اونجا نبوده که شاهد تصادف بوده باشه یا موقع تصادف اومده باشه ماشین رو دیده باشه ؟

زمان تصادف اکثر مواقع راننده های دیگه میگن ماشین رو جابجا کنید که ترافیک نشه به این خاطر هست باید عک ...

اصلا اون آقا مشخصه که توی فیلمم میگه برو بابا و می‌ره 

اصلا وانمیسته چون خسارت ندیده ولی یک قسمت کور توی فیلم هست ،عقب ،سمت چپ ماشین،درز سپرش دیده نمیشه ،میگه از پشت زدی اون قسمت سپر که توی فیلمتون هم نیست خسارت ۲۷ میلیونی دیده 

سرعتمون در حد یک قدم یک قدم جابجا شدن ماشینا توی ترافیک بود خیلی کم بود خیلی کم،ماشین خودمونم سالمه

مغازه داری اونجا نبوده که شاهد تصادف بوده باشه یا موقع تصادف اومده باشه ماشین رو دیده باشه ؟

کل اون اتفاق ۲۰ ثانیه بود اصلا نرسید به اونجا که کسی بفهمه و بیاد ... یواش خورد ،پیاده شد دید چیزی نشده رفت ،ختی ماشینهای کنار هم نفهمیده بودن فقط دیدن پیاده شدیم و زودم رفتیم

میگن شاهد الکی ببرین ،خب ما کسی که الکی بیاد قسم بخوره نمی‌شناسیم درستم نیست 

اصلا اون آقا مشخصه که توی فیلمم میگه برو بابا و می‌ره  اصلا وانمیسته چون خسارت ندیده ولی یک قس ...

از ماشین پیاده شده اون طرف ؟ اگه پیاده شده شما بگید طرف پیاده شده ماشین رو دیده ماشینش طوری نبوده و رفته بعدش بگید تو ترافیک چطور من به این ماشین زدم کا این قدر خسارت آورده؟ بگید ماشین تو ترافیک بوده . کجای ماشین اون طرف خسارت دیده ؟ اگه گفت شب بود ندیدم عجله داشتم بگید مگه میشه کسی تصادف کنه ماشینش این قدر خسارت بیاره بعدش بزاره بره  .. این نوع خسارت باید با سرعت به ماشین زده باشه که متحمل چنین خسارتی میشه

میگن شاهد الکی ببرین ،خب ما کسی که الکی بیاد قسم بخوره نمی‌شناسیم درستم نیست 

تحت هیچ شرایطی شاهد الکی نبرید میشه محکومش کرد