2777
2789
عنوان

مادرا شماهم همینقد ساده ان

126 بازدید | 15 پست

رفتم تو گوشیش دنبال یه پیام بودم

یهو دیدم ۲میلیون فرستاده به این ختم دعاها مجازی

فقط پوکر بودم گفتم مامان بخدا میدادی من کلی هم دعات میکردم اینکارا چیع

پول میدی به این کلاه بردارا خدا لعنتشون کنه به اسم دین از این مردم ساده پول میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این که مذهبیهذولی همراه از این کارا کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من خودم مامانم متأسفانه بچه ساده ای دارم...میره پول میده این بازی های مجازی امکانات و تیر و تفنگ می‌ ...

من خودمم بچه بودم نمیدونم شما یادتون میاد یا نه

از این مسابقه مروا بود که تلویزون تبلیغ میکرد هردقیقه ۵تومن اینا 

حدود ۱خوردع ایی ۶!۷سال شد قبض تلفونمون

مامان من یه قرون نمیده فقط ۲۰۰ وخورده ای میلیون پول سود بانکی ش هست ماهانه.پیامکش برای من میاد

مادر من کل موجودیش همین بود میده به خرافات😂

ماشالا چه پولداره خسبسه؟

دلم میخواست خودمو جر بدم فقط به این دعا وختما خیلیی پول میده😑

مامانای مذهبی خیلی دل ساده و پاکی دارن،دست خودشون نیست،فکر میکنن همه مثل خودشون دل پاکی دارن

مامان منم همینطوره،چاره ش اینه فقط باهاش صحبت کنی روشنش کنی،چون سر در نمیارن از این کلاهبرداریا

2790
2778
2791
2779
2792