2777
2789

ها

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احسنت 

به جای مقصر دونستن کسی که بهمون باید تعهد داشته باشه همش یقه همجنسمون رو نگیریم کن مردا برای خیانتشون توجیه داشته باشن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

احسنت  به جای مقصر دونستن کسی که بهمون باید تعهد داشته باشه همش یقه همجنسمون رو نگیریم کن مردا ...

حالا اون مردا که حلوشون ول شده دیگه خداقل از همحنسامون دفاع نکنیم که کارشون وتکجیه کنن حداقل جلوی اینا رو بگیریم هان؟

حالا اون مردا که حلوشون ول شده دیگه خداقل از همحنسامون دفاع نکنیم که کارشون وتکجیه کنن حداقل جلوی ای ...

دفاع نمیکنیم ولی نمیتونیم همه جنسای مخالف رو کنترل کنیم که شوهر ما خیانت نکنه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

مقصر تمام خیانت ها منم جانم  

والا مهم نیست نخ کی میده یا کی میگیره ->مهم اینه که چطور باید یه کاری کنید اون شوهرتون دنبال زنای دیگه نیوفته 

حالا اون زنه نخ که چه عرض کنم زنجیر بده.

باید وفاداری رو یاد  بدیم. 

مقصر تمام خیانت ها منم جانم   والا مهم نیست نخ کی میده یا کی میگیره ->مهم اینه که چطور باید ...

وفاداری وهمه بلدن 

ما باید زندگی وپر از عشق وتوجه ومحبت واحترام کنیم طرفمون اگر وفادار نموند به درد لای جرز دیوار میخوره

به هر حال یه وقت زور اون هرزه ی نفر سومی بیشتر بود پس نبایدطرف داری کرد

من دفاع نمیکنم ولی دنبال مقصر اصلی بخوام بگردم مقصر کسیه که با من نون و نمک خورده و منو میشناسه و باید بهم تعهد داسته باشه