2777
2789
عزیزم برو بیا و کتاب بخون ، مشاوره برو سطح اگاهیتو بالا ببر و ادم درستیو انتخاب کن   هندو ...

چرا جبهه میگیری اینکه هندونس یعنی اینکه نمیشه به شناخت کاملی از افراد رسید و این یه واقعیته

همه این چیزایی که ذکر کردی رو رفتم ولی تهش خدا نجاتم داده نه این گزینه های کتاب و مشاوره و ....

نه اینکه اینا بده و نمیشه روشون مانور داد نه

اینا رو هم استفاده میکنیم ولی اخرش به زوایای پنهان آدمها نمیشه پی برد

اینکه میگن هندونس یعنی ته تهششششش خدا خودش کمکمون کنه واسه انتخاب

خیلی جاها همه راههای شناختو میری ولی بعد میفهمی چقدر با تصور و تفکر و شناخت تو تفاوت داره

اینکه میگن هندونس منظور این نیست که چشماتو ببند یکیو بردار😂

بعد اینکه کلا خیلی تند میری

حتی میتونی نگاهتو از اینکه میخوای بابای بچتو انتخاب کنی هم فراتر ببری انتخاب همسر مناسب میتونه دنیا و اخرتتو اباد کنه

بعدشم در مرحله اول دنبال همسر مناسب باش همسر مناسب خودش بابا خوبه میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کیسش خوب باشه اره خوبه  از بلاتکلیفی در میای و زندگیت هدفمند میشه البته اگر شوهر خوبی باشه ...

بلاتکلیفی؟!

الان تکلیف شما چیه بعد از ازدواج؟!

زاییدن؟

به تکالیف تون برسید ...   

بلاتکلیفی؟! الان تکلیف شما چیه بعد از ازدواج؟! زاییدن؟ به تکالیف تون برسید ...   & ...

تکلیفم اینه سکان دار ی خانواده جدید بشم ،کانون خانوادمو گرم نگه دارم و منشا ارامش خانوادم بشم، مادر شدنم  یکیش میشه مشکلی هست؟😀 

به تکالیفم میرسم خانوم معلم ممنون ک گفتی

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
تکلیفم اینه سکان دار ی خانواده جدید بشم ،کانون خانوادمو گرم نگه دارم و منشا ارامش خانوادم بشم، مادر ...

این یک خط و نیمی که توضیح دادی خلاصه اش میشه «تولیدمثل»

و واقعا هم هدف همه انسان ها از ازدواج همینه، حالا بعضیا مثل شما روراست میگن بعضیا خودشون رو گول میزنن و مثلا روشن فکر بازی در میارن و از رشد و تعالی و شر و ور صحبت میکنند.

اما تهش همه مون از ازدواج ناخودآگاه به دنبال تولیدمثل و انتقال ژن هامون هستیم و این راز بقاست ...

این یک خط و نیمی که توضیح دادی خلاصه اش میشه «تولیدمثل» و واقعا هم هدف همه انسان ها از ازدواج هم ...

من از زمان مجردی و حتی کوچیکترم بودم همیشه بچه دوس داشتم 

عجیب هم دوس داشتم مثلا همیشه تو سرچ اینستا همه دنبال لباس عروس و این حرفا بودن من دنبال سیسمونی 

الان پیج اینستام فالووینگام اکثرا پیجای سیسمونی و اسباب بازی هست 

من کلا بچه رو خیلی دوس دارم و بله کلا پایه و اساس دنیا بر همین اساسه بخوایم یا نخوایم ،حالا واسه بعضیا خوشایند نیست و دوس دارن کلا زندگیشونو برپایه گشت و گذار و خوشگذرونی بگذرونن بعضیا هم دوس دارم بشن منشا محبت یه موجود کوچیک

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟