2777
2789
عنوان

عروسمون🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 82 پست

به نظر من یه دختر خوش قلب و خوش اخلاقه که خانواده همسرش رو مثل خانواده خودش دوست داره...🤍🌱

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

الله اکبر پس ما عروس ها چه کنیم 

حرفی بزنیم میگین سلیطه فلان فلان 

اینجوری باشیم میگین کم داره 

وات د فاز 🗿

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینجوری ام و قلبا عاشق خانواده ی همسرمم بدون هیچ نمایشی قلبم مهربونه باهاشون و اوناهم متقابلا این احساسو ب من دارن ، شما برید خداروشکر کنید عروستون‌ خیلی خوبه و کاری ب کارتون نداره تازه بهتون ابراز علاقه هم میکنه شماهم باهاش شاد باش و بگرد و بگو و بخند . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من عروس دیدم چقدر برا خانواده شوهر پاچه خواری میکرد همه کارای مادرشوهر رو میکرد مادر شوهر چقدر ازش تعریف میکرد ولی پشت سرشون چقدر غیبت میکرد یکبار پیش خودم  درباره مادرشوهرش گفت نمیمیره راحت بشیم

بااین تاپیک نتیجه گرفتم عروس هرچی هم باشه برای خانواده شوهردوسداشتنی نیست.منم خیلی دلم باخانواده شوهرم صاف بودوالبته الانم اذیتشون نمیکنم کاری باهاشون ندارم ولی یه محبت ازطرف شوهرم به من خاره توچشمشون

همونطور که خودت دوست داری خودشیرین و ملکه خانواده شوهرت باشی عروستونم دوست داره...لطفا بجای سنگ اندازی همراهیش کن تا خواهر شوهر نمونه باشی

اولش فکر کردم عروستون خیلی رو مخیه و خودشیرینه و اذیت میشی با رفتارعاش ولی وقتی عنوان تاپیکهاتو ذیدم متوجه شدم که اینجورام نیست عزیزم چون خودتم دنبال برتری نسبت به بقیه هستی انگار و برای همین خوشت نیومده 

چون خوب و مهربونه و داداشت و فامیلاتون دوسش داره الان شد آدم بده؟😂 کم حسودی کن سعی کن توهم عروسی مثل اون بشی 

اخلاقش سگ بود به پدرمادرت احترام نمیزاشت داداشتم دوسش نداشت الان ازش تعریف میکردی