2777
2789
عنوان

عروسمون🤢🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 82 پست

اینکه اینقدر با خانوادتون خوبه باید خدارو شکر کنی نه از حسودی دنبال راهی باشی اونو از برادر و خونوادت دور کنی قرار نیست هرکی خواهرشوهر شد حتما باید عروسو اذیت کنه توهم بهش محبت کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی بارداری ی بارم زن داشش .چندچندی داداش    

ببخشیدمنظورم جاری

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ؟  اینکه داداشم تو مشتش گرفته خوبه؟

اره خوبه 

بعضی عروسها شر ب پا میکنن و همش دعوا درست میکنن 

طوریک داداشه سال ب سال هم نمیاد خونه پدری 

حالا این عروس شما داره محبت میکنه ولی شاید تازه عروسه یا قلب مهربونی داره  یا میخواد خونواده شما باهاش بد نباشن ک محبت میکنه 

تو الان باید باهاش خوب باشی 

الان عربستان ب تو محبت نمیکنه ؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اره خوبه  بعضی عروسها شر ب پا میکنن و همش دعوا درست میکنن  طوریک داداشه سال ب سال هم نمی ...

عروستون

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

چرا ؟  اینکه داداشم تو مشتش گرفته خوبه؟

بابا حتما داداشت راضیه تو چرا میخوای آتیش بیار معرکه باشی 

دوست داری بعدا پشت سرت بد بگه ؟

نکن عزیزم تو هم با سیاست باش 

بر عکس انتظارات بقیه عمل کن بیشتر به زنداداشت محبت کن باهاش دوست باش تا خودت کمتر اذیت بشی 

آنقدر خواهرشوهر بازی خوب نیستااااا از من گفتن 

😐😑 

کلا دوسداری ملکه خانواده شوهر وخودت تمام اقوام باشی !!!حالا این تاج ملکه رو میخای چیکار  

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....

یعنی خودت یه روزی دوست نداشتی با سیاست خودت و تو دل بقیه جا کنی که الان از عروستون ایراد میگیری 

یه کم جنسیتی کنی متوجه میشی ایشون هم مثل شما دختره و عشوه و دلبری رو بلده 

پس سعی نکن با حسادتت همه چیز و بهم بزنی لطفاً

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
معلومه ازون جاریااا و خواهرشوهراس 😂😂😂

اره اخه تو اوتاپیکش بودم سطح دغدغشو دوسدارم   ولش کن بزارباهم خوش باشن وکاری به کارتونداشته باشن کافیه 

بلا نگیری دخترچقدر ازدستت خندیدم خیلی باحالی ،باهمین فرمون برو جلو  

من همچین عروسی هستم و واقعا دوستشون دارم

طبعا خانواده همسرم هم به حرفم گوش میدن ولی بخاطر اینه که همیشه چیزی رو میگم که به نفع خانواده باشه نه فرد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نامزد داداشمم همینجور 

اینقدر آبجی ابجی میکنه و قربون صدقه میره بابام دوس داره مامانم دوس داره ک نگو

بابام خودش با ماشینش میبره دکتر و میاره

ما هم خیلی دوسش داریم

.

ازخدامونه همینجور بمونه 

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.