2777
2789
عنوان

جاریم و من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 40 پست
عزیزم پیام بده یا زنگ بزنه چه فرق داره ...اتفاقا ادم با کسی دوستش داره پیام میده

با کسی صمیمی باشی پیام میده بله درسته

ایشون دوروز قبلش به امانت من توهین کرد 

و صمیمیتی با من از روز اول نداشته جز طعنه زدن 

چه جالب😂 خودمم کرمانیم

معنیش چیه؟ به وسیله میگید لته؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با کسی صمیمی باشی پیام میده بله درسته ایشون دوروز قبلش به امانت من توهین کرد  و صمیمیتی با من ...

ببین همون لحظه که طعنه زد میگفتی اگه کهنه بود چرا گرفتی 😄همون لحظه جوابشو بده

خوشبحالت ایتقدر کم دغدغه هستی که ناراحتی چرا جاری به جای پیامک زنگ نزده

لطفا اوقات خوب زندگیتو به خاطر این چیزای مسخره خراب نکن

ی روزی ادم اینقدر درگیر مشکلات میشه خودش خندش میگیره دغدغه فکریش چی بود

دنبال زیر بغل مار هستی ....دوست داشته پیام داده توام دوست نداشتی نرفتی تمام دیگه دنبال چی هست شما تربیت شدی که پیام بی احترامی هست ایشون درتربیتشون پیام دادن بی احترامی نیست پس دنبال حر ف و حدیث الکی نباش

معنیش چیه؟ به وسیله میگید لته؟ 

نه به پارچه بدرد نخور😃

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)