2777
2789
عنوان

جاریم و من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 40 پست
چ جالب منم هستم😂🙌🏻

لته کهنه برات آشنا بود؟😂😂😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم با خواهر شوهرم تو یه کوچه هستم پیام میده بیا خونم یا بیام خونت مشکلی نیست شاید شارژ نداشته حالا ...

شما میزان صمیمیت با ایشونبالاست 

مال ما که سالی دو باره اینجوری نیست که صمیمی باشیم ،در ضمن فقط جاری پیام داده 

بقیه زنگ 

شما میزان صمیمیت با ایشونبالاست  مال ما که سالی دو باره اینجوری نیست که صمیمی باشیم ،در ضمن فق ...

بنظرم دونبال بهانه بودی نری وگرنه باقی جاری ها هم میگی پیام دادن و رفتن اونا پس مشکلی نبوده 

به نظرم برا خودت زيادي بزرگش كردي  وگرنه بجز مورد اول بقيش لاقل برا من عاديه  اون مسئول ...

اینکه فرق بزاره بده 

یا همرو زنگ بزن یا همرو پیام 

من و ایشون سالی دوبار نهایت مراسم یا دورهمی ببینیم همو 

شما با آدمی ک رفتو آمد ندارید پیام میدید برا مهمونی ،بعد جلو مهمونا تضاهرات به زنگ زدن میکنید ؟

شما میزان صمیمیت با ایشونبالاست  مال ما که سالی دو باره اینجوری نیست که صمیمی باشیم ،در ضمن فق ...

آخه کی با خواهر شوهر صمیمی میشه هیچ کدوم علاقه ای به صمیمیت با هم نداریم ولی گاهی خونه هم رفتن رو پیام میدیم من برام مهم نیست آخه خواهر موضوع به این کوچیکی رو مشکل کنم بقیه زندگی رو چه کنیم حوصله داری ها ...من انرژیم‌رو صرف زندگیم میکنم 

چقدر وحشتناکه آدم درگیر این چیزا باشه خودمون کم فکرو خیال بدبختی داریم فکر جاری هم باشیم!

این اتفاق برا من تموم شده و من کلا ارتباطی با این آدم دیگه ندارم خداروشکر 

خیلیا پیام میدن خانواده شوهر من اصلا زنگ نمیزنن حتی مادرشوهرم همش پیام میده

ما بر عکس هممون تماس میگیریم و برای مهمانی های مختلط آقا با آقا هماهنگ میکنه