2777
2789
عنوان

خيلي ميترسم😢😢

7872 بازدید | 46 پست

من شماره چشام رو هم ٣ هم هست.نزديك بين ام.ميخوام عمل لازك چشم كنم ولي خيلي ميترسم😢عكساشو ديدم ترسم بيشتر شد😢كسي لازك يا ليزر كرده راهنمايي كنه؟؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا ترس نداره . شما اصلا هیچی نمیفهمی قطره میریزن تو چشمت و کاملا بی حس میشه خیلی عمل راحتیه من انجام دادم و خیلی راضیم . فقط بعد عمل حتما مراعات کن قزصای مسکن رو بخور به موقع جای تاریک باش استراحت کن . از همون روز اول تا چند ماه بعد هر روز پیشرفت واضح شدن بیناییتو میبینی خیلی خوبه . اصلا استرس نداشته باش هیچ دردی نداره هر چی استرس داشته باشی فقط الکی خودت اذیت میشی چون اون یه عمل خیلی سادس . به نظرم آمپول زدن استرسش بیشتره تا این عمل   

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
اصلا ترس نداره . شما اصلا هیچی نمیفهمی قطره میریزن تو چشمت و کاملا بی حس میشه خیلی عمل راحتیه من انج ...

واي چه خوب خيالمو راحت كردي.چون من عينك سختمه بزنم حتما ميخوام عمل كنم.مرسي🌹

اصلا ترس نداره هیچکدومش . اینقدر نترس عزیزم . موقع عمل ذکر بگو آروم بشی 

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...