2777
2789
عنوان

فالو دختر توسط پارتنر

270 بازدید | 18 پست

سلام خانما،‌ به جهت این که اشتباه نکنم تو رابطه‌م اومدم راهنمایی بگیرم چون نمی‌دونم برخورد درست چیه!

موضوع از این قراره که پارتنر من که چند وقتی هست با هم هستیم حالا جز هم کلاسی های دختر یا یک سری خانم که می‌دونم از آشناها هستن رو فالو داره و تا این جا مشکلی نیست.

مشکل من فالو داشتن یکی دوتا از دوستای بنده هستش و یا دائما تو محیط دانشگاه صحبت کردن با اونا به جای صحبت با شخص من!

ایناها منو ناخودآگاه حساس کرده.

یا یک شخص جدیدی هم جدیدا به پیجش اضافه شده و خب خیلی احساس خوبی ندارم.

(نظر خودم کلا اینه کسی بخواد بره،‌میره حتی اگر تو قفس کنیش)اما طوری هم نباشه که تو براش بستر رو فراهم کنی.

من باید چه واکنشی داشته باشم؟(اینو هم اضافه کنم من هیچ کدوم از همکلاسی های مشتر پسر که دوست ایشون باشن رو فالو ندارم و تو برخورد هم جز سلام حرفی بین ما رد و بدل نمی‌شه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا پارتنرته.شوهرت ک نیست بخوای کنترلش کنی. بیخیال باش از همشون دور میشه

میشه لطفاً ده تا تاپیک آخرم یا هر چند تا میتونی  رو گزارش بزنی 

دلیلش رو بنویس کاربریش شناسایی شده 

برات صلوات میفرستم 

اقا پارتنرته.شوهرت ک نیست بخوای کنترلش کنی. بیخیال باش از همشون دور میشه

قضیه بینمون داره جدی می‌شه و خب صحبتایی هم شده(هرچند من کلا می‌گم‌ نباید خیلی حساب کرد)در کل بیخیالی خودم رو عذاب میده...صرفا که نباید تعهد کاغذی بین ما باشه

اهمیت نده ولی اگر میبینی خرا.ب بازی در میاره کاتش کن

نمی‌دونم من خوش بینم یا نه...ولی برخورد این شکلی ندیدم صرفا می‌خوام کاری کنم متوجه بشه حریم بیشتری داشته باشه

هول تشریف دارن ولب خب شما هم  نباید حساسیت نشون بدین و کنترل کنی

به نظرتون رفتار متقابل عین خودش چه طوریس؟ یا مثلا بهش بگم واقعا خوشم نمیاد فالو داشته باشه؟ به نظر شما؟

نمی‌دونم من خوش بینم یا نه...ولی برخورد این شکلی ندیدم صرفا می‌خوام کاری کنم متوجه بشه حریم بیشتری د ...

بنظر من این شخص مدلش اینه بهشم بگی میتونه بیشتر گولت بزنه و پنهان کاری کنه شما الان داری میبینی این اقا چجوریه و چیشو دوست داری چیشووو نه

اینم بدون کسیوووو نمیشع تغییر داد.